Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim
Arkadaşlar Hepsi hayranlarıyla buluşuyor.Üstelik ücretsiz.

Tarih : 14 Aralık 2008 saat: 15:30 - 17:30 arası
Yer : Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)
Adres : Has Fırın Caddesi No. 75 Beşiktaş / İstanbul

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok sağol Ozan gitmeye çalışacağım ama yazılı haftası of.. Rolling Eyes Sad

EDAS96
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Yeni Üye Yeni Üye
ya lütfen birazda izmirden yapın sizi çok seviyorum eğer izmirden yaparsınız zaten ilk bileti ben alırım lütfenn Rolling Eyes

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Yine mi İstanbul? Confused Biz ne olacağız?? Crying or Very sad
Neyse gidenlere iyi eğlenceler. Bu arada teşekkürler Ozan. Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Offf...
Buluşun siz orda.. Sad Crying or Very sad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Kıyamet alameti Laughing
Aaa... Baya baya imza günü yani Shocked Rüyamda görsem inanmazdım. Alamet-ül Kıyamet Shocked Neyse yerim dar gidenlere iyi eğlenceler Wink

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Site Admin Site Admin
Ücretsiz mi Shocked çok şaşırdım.Son günlerde hayranlara biraz daha önem verilmeye başlanmış.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Site Admin Site Admin
Mesajımı okumuşlar Laughing
http://www.gruphepsi.org/panolar/hepsi-grubuna-cagri-rica-t6515.html

cemremaslosh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Yeni Üye Yeni Üye
inanmıyorum bu gerçek mi ya o kadar sevindim ki keşke gidebilsem ...

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne mutlu İstanbul'dakilere.. Evil or Very Mad
Bence de Murat abi okumuşlar demekki mesajını. Cool

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ço........k mutluyum...bu arada bencede okumuşllar murat abi mesajını

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Önemli değil arkadaşlar.Murat abi eğer okudularsa o mesajı ne mutlu bize. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 08:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Bence de Murat Abi. Very Happy Very Happy

Darısı Ankaranın başına. Smile

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Bence de Murat Abi. Very Happy Very Happy

Darısı Ankaranın başına. Smile

Burak az da olsa Ankara'ya sürekli uğruyorlar. Bırakın da bir kere Sivas'a da gelsinler. Smile
Hayranlar için böyle bir çalışma yapılması çok güzel olmuş gidemesem de Hepsi'mi kutluyorum.. Ozan çok teşekkürler. Smile

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Hepsi Hayranlarıyla Buluşuyor.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ücretsiz olması süper bir olay ama keşke gidebilsem...Daha hiç nasip olmadı... Confused Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi