Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:30 - Mesaj konusu: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
arkadaşlar HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
sizin hayatınızda ne gibi etkileri var ???
benim hayatımın başlarında...
sevdiğim insanların ilk sıralarında yer alıyor...
ve hayatımı bayağı etkiliyor...
olumlu olarak tabii ki...
(tabi bu sorumu 'özentilik' olarak algılamayalım Very Happy Laughing )

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayatımın tam ortasında özellikle Eren...

Eren'i sevgilim
Yasemin'i kardeşim
Gülçin'i Okul arkadaşım
Cemre'yi Aileden biri olarak görüyorum.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
süper açıklamışsın sağol...
ben de onlarla mutlu oluyorum...
Very Happy Very Happy Laughing

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende açıklayım:

YASEMİN:dosttum Wink
GÜLÇİN:lokumum Laughing
EREN:ablam Laughing
CEMRE: teyzem Laughing

bende böyle görüyorum

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Mevlana der ki aşk "Elif" gibidir. Herşeyin içindedir, hiç birşeyde görünmez. Okunmaz...

Onlar da benim hayatımda herşeyin içindedir, ama hiç birşeyde görünmezler... Wink

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet gerçekten güzel açıklamışsın...bende Hepsi'yi kendime o kadar yakın hissediyorum Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Ben Hepsi'yi artık okadar çok benimsedim ki onları hayatımdan atmam mümkün değil..Yani onları çok seviyorum..Vazgeçilmezlerim.. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
hayatımın heryerindeler, herşeyimde onlar var

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her lafım da hepsi var.
Düşünün yani... Hele Cemrem daha bir başka ya.Örneğin arkadaşlarımla konuşurken güldük Cemrem burda olsaydı o da bizimle beraber gülerdi canım ablam benim ya gibi sözler söylüyorum.Kızlar alıştı artık.Başladı yine bizimki diyorlar.Defterlerimin her yanında Cemre ve Hepsi yazıyor...
ve son olarak kızlarla bir dans şovu hazırlıyoruz.Öğretmenlerimiz çok beğeniyor.Acaba hepsim de beğenir miydi?diye düşünüyorum kendi kendime Smile
Yani hayatım hepsi Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Bir keresinde Harry Potter' ı izliyorduk ve ben su içiyordum, yanımdaki arkadaşlarıma da "Acaba Gülçin en son ne zaman su içti?" diye sorduğumda hem gülmüşlerdi hem de yüzüme garip garip bakmışlardı Laughing
heralde bu anlatmıştır hayatımdaki yerini Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 20, 2007 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Olması gerektiği kadar hayatımın içindeler...

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ereni ablam
yoshyi sevgilim
gülçini arkadaşım
cemreyi aileden biri gibi seviyorum

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Hepsi Grubu hayatımın bir parçası.
Hatta en önemli parçaları arasında yer alıyor.
Mesela Cemre'yi o kadar seviyorum ki anlatamam.
Okulda da herkes bu hayranlığımı biliyor.
Artık toplum arasındaki takma adım Cemre.

esmerperi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
GÜLÇİN: lokumum (en iyi arkadaşıma lokumum diyorumda)
CEMRE: biricik hijyen perim
YOSHY: anlatılamayacak kadar çok
EREN: meditasyon güzelim Very Happy Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepisinide en iyi arkadaşlarımmış gibi görüyorum çünkü dostlarımı çok sevdiğim için onlarıda öyle görüyorum ama gülçini daha çok ablammış gibi görüyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi