Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
annem bu başlığı görünce dedi ki:
"maalesef çok içinde..sınavların var hepsiyi düşünüyorsun..."

neyse:
...bir elmanın 5'de dördü onlar..5'de biri de benim.. Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Evet valla ya haklısınız.. Smile
Birtane onlar birtane!! Wink

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her yerde,Her zaman yanımdalar yani..

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
R&B tarzını siz getirdiniz...
Gönüllerimizi siz fethettiniz..
Haydi kopar bizi şanlı Hepsi'm...
Hepsi sen bizim herşeyimizsin...

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fatih süper yazmıştın yaa.. Wink Wink

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
(hepsi 1 ne kadar içinizde?)kalbimdeeeee Smile Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Onlar artık hayatımın büyük bir parçasında yer alıyor. Şöyle de anlatayım: Odamda sağa baksam HEPSİ' m, sola baksam HEPSİ' m. Tabi posterlerden Laughing Maalesef gerçek hayatta onlarla tanışamadım ama umarım bir gün hayalim gerçekleşir. Wink

ademgedikoglu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Yeni Üye Yeni Üye
her alanında Very Happy

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Üye Üye
Ben grup hepsiyi hayatımın tümü olarak görüyorum[eğlence kısmında ama]
Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Ben kendimde görüyorum artık... Laughing
'HEPSİ'm = Ben!! Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Artık her gece onları düşünüyorum , konser gününü hayal ediyorum, rüyamda görüyorum, hep onları dinliyorum...ve bundan hiç sıkılmıyorum...
Ama artık istiyorum ki bu bir hayal olarak kalmasın gerçekleşsin...
Rüyadan kalktığımda a yine mi rüya dimeyim, Yada hiç bitmesin, o gıcık alarm beni o renkli dünyamdan uyandırmasın...Ama işte hayat bu...çok zor.. Rolling Eyes Sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok doğru söylüyorsun sinem68 eren...sana katılıyorum Wink aynı şey yani rüya bana da oluyor.ben de artık sadece rüyamda görmekten bıktım... Rolling Eyes

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Üye Üye
onları en iyi arkadaşım olarak görüyorum belki iyi bir abla

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim de hayatımın her yerinde onlar benim arkadaşım gibi sana katılıyorum yoshyciseyhan

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 16:07 - Mesaj konusu: THE MOST IMPORTANT THING IN MY LIFE : HEPSI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi deyince akan sular durulur. Cemre deyince aklıma ilk sevgilim gelir. Sevgilim gibi seviyorum. Eren deyince aklıma yardımseverlik geliyor. O anda bir dilencinin yanında isem; hemen sadaka veririm. Gülçin deyince aklıma hemen lokum gelir ve ağzım sulanır. Yasemin deyince aklıma çok sevdiğim kızıl kuzenim gelir.

Daha saymama gerek yok, hayatımın her alanında...

---
Moderatör notu:

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz, uyunuz!
Cümlelerinizin tamamını büyük harfle yazmayınız!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi