| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
annem bu başlığı görünce dedi ki:
"maalesef çok içinde..sınavların var hepsiyi düşünüyorsun..."
neyse:
...bir elmanın 5'de dördü onlar..5'de biri de benim..  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Evet valla ya haklısınız..
Birtane onlar birtane!!  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Her yerde,Her zaman yanımdalar yani.. |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
R&B tarzını siz getirdiniz...
Gönüllerimizi siz fethettiniz..
Haydi kopar bizi şanlı Hepsi'm...
Hepsi sen bizim herşeyimizsin... |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Fatih süper yazmıştın yaa..  |
|
|
|
|
| SeLyN |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
(hepsi 1 ne kadar içinizde?)kalbimdeeeee  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Mart 2, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Onlar artık hayatımın büyük bir parçasında yer alıyor. Şöyle de anlatayım: Odamda sağa baksam HEPSİ' m, sola baksam HEPSİ' m. Tabi posterlerden Maalesef gerçek hayatta onlarla tanışamadım ama umarım bir gün hayalim gerçekleşir.  |
|
|
|
|
| ademgedikoglu |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Yeni Üye

|
her alanında  |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
Ben grup hepsiyi hayatımın tümü olarak görüyorum[eğlence kısmında ama]
 |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Ben kendimde görüyorum artık...
'HEPSİ'm = Ben!!  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Artık her gece onları düşünüyorum , konser gününü hayal ediyorum, rüyamda görüyorum, hep onları dinliyorum...ve bundan hiç sıkılmıyorum...
Ama artık istiyorum ki bu bir hayal olarak kalmasın gerçekleşsin...
Rüyadan kalktığımda a yine mi rüya dimeyim, Yada hiç bitmesin, o gıcık alarm beni o renkli dünyamdan uyandırmasın...Ama işte hayat bu...çok zor..  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok doğru söylüyorsun sinem68 eren...sana katılıyorum aynı şey yani rüya bana da oluyor.ben de artık sadece rüyamda görmekten bıktım...  |
|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
| onları en iyi arkadaşım olarak görüyorum belki iyi bir abla |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim de hayatımın her yerinde onlar benim arkadaşım gibi sana katılıyorum yoshyciseyhan |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 16:07 - Mesaj konusu: THE MOST IMPORTANT THING IN MY LIFE : HEPSI |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsi deyince akan sular durulur. Cemre deyince aklıma ilk sevgilim gelir. Sevgilim gibi seviyorum. Eren deyince aklıma yardımseverlik geliyor. O anda bir dilencinin yanında isem; hemen sadaka veririm. Gülçin deyince aklıma hemen lokum gelir ve ağzım sulanır. Yasemin deyince aklıma çok sevdiğim kızıl kuzenim gelir.
Daha saymama gerek yok, hayatımın her alanında...
---
Moderatör notu:
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz, uyunuz!
Cümlelerinizin tamamını büyük harfle yazmayınız! |
|
|
|
|
|
|