Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Ay yok tabikide öyle değil...Ve kimsenin öyle olacağını sanmıyorum bilmiyorum ama kim başka bir bedeni kendinden çok sever ki.... Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Bilmiyorum Beyza'cım ama kendim kadar seviyorum yani Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Ben de Buse...Ailem kadar, kendim kadar seviyorum onları Confused

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Cidden yaa hiç kavga etmediğimiz 4 ablamız var ne güzel... Smile

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de... Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Laughing Laughing
Zaten ben kavga edip de onları üzmek istmem ki Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Onu kastetmedim canım...Ablalarla hep kavga edilir ama onlar bizden uzaklar ve kavgasız gürültüsüz seviyoruz onları ne güzel... Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Hıı tamam Very Happy

Bence de çok güzel Smile

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tabi ki Laughing Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Laughing
Evet ...
Ablalarımız onlar bizim...
Onlara yazdığım mektupda da belirtmiştim zaten bunu ben onlara... Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay evet aynen ya...Ablalarımız onlar bizim.Britanelerimiz her şeyimiz...Abla kelimesi onlarla birlikte daha da zenginleşiyor Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Abla kelimesi onlarla birlikte daha da zenginleşiyor

Evet tamamiyle katılıyorum...
Çok doğru söylemişsin Sümbül'cüm...
Gerçek anlamına kavuşmuş oldu 'abla' kelimesi... Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya gerçekten öyle Wink

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de... Wink Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi