| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
| BETY |
Tarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Aynen her saniye  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Şubat 17, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Her yıl,her ay,her dakika,her saniye,her salise aklımdalar...Hiç çıkmıyorlar ki  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 02:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
| Önceleri sadece severek dinlediğim bir gruptu.Şimdi onlar benim her şeyim.Çok seviyorum onları |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Her konuyu 'HEPSİ'me bağladığıma göre sürekli aklımdalar demektir...  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hepsi çok çok çok severek dinlediğim çok başarılı bir grup ama hayatımın içindeler dersem yalan olur tabi ki |
|
|
|
|
| ysia |
Tarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| oran olarak %10000.. bende aynı senin durumundayım ysia |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 01:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Görevli

|
Hayatımın içinde hepsi var. Ama asıl Grup Hepsi olan hepsi daha çok içime işlemiş... Yani; hepsi her tarafımızda, evimizde, arabamızda vb. Biz hepsili büyüyeceğiz, inş. bu durum başkalarına da kısmet olur.
He bu arada hayatımın içindeki yüzdeler ile Grup Hepsi;
-Yasemin=%78
-Eren=%12
-Cemre=%6
-Gülçin=%4 |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hayat çok garip bir şey..Ama ne olursa olsun hayat Hepsi'ile güzel...
Valla ben oranlarla sıralayamam Hepsi'nin yerleri farklıdır bende.. |
|
|
|
|
| glshps |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
hepsi hayatımla bütünleşti aslında,,,,,,,,,
oranlama yapmama gerek yok(matematik kötü)  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Görevli

|
Yaa artık herşeyde hepsi var iyice büyüdü bu sevgi...Her nefes aldığımda onları düşünüyorum sanki...Onları kendimden çok sevmekten korkuyorum bir gün..Her uyandığımda daha çok seviyorum onları...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Aynen  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende ya...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Şubat 29, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
Ben sanki kendimden de çok seviyorum  |
|
|
|
|
|
|