Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 16, 2008 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
her saniye

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 10:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Aynen her saniye Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 17, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her yıl,her ay,her dakika,her saniye,her salise aklımdalar...Hiç çıkmıyorlar ki Very Happy

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 02:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Üye Üye
Önceleri sadece severek dinlediğim bir gruptu.Şimdi onlar benim her şeyim.Çok seviyorum onları

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Her konuyu 'HEPSİ'me bağladığıma göre sürekli aklımdalar demektir... Laughing

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi çok çok çok severek dinlediğim çok başarılı bir grup ama hayatımın içindeler dersem yalan olur tabi ki

ysia
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Yeni Üye Yeni Üye
Benim için nefes almak ne kadar önemliyse hepsi'm de o kadar önemli ve hayatımın %100 nü kaplıyorlar diyebilirim.Heran aklımdalar.Acaba şuan uyuyorlarmı?yoruldular mı? Başlarına kötü bişey gelmesin,çekimleri iyi geçti mi diye düşünüyorum hep kendimden çok düşünüyorum diyebilirim.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
oran olarak %10000.. bende aynı senin durumundayım ysia

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 01:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Hayatımın içinde hepsi var. Ama asıl Grup Hepsi olan hepsi daha çok içime işlemiş... Yani; hepsi her tarafımızda, evimizde, arabamızda vb. Razz Biz hepsili büyüyeceğiz, inş. bu durum başkalarına da kısmet olur. Wink

He bu arada hayatımın içindeki yüzdeler ile Grup Hepsi;

-Yasemin=%78
-Eren=%12
-Cemre=%6
-Gülçin=%4

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayat çok garip bir şey..Ama ne olursa olsun hayat Hepsi'ile güzel...
Valla ben oranlarla sıralayamam Hepsi'nin yerleri farklıdır bende..

glshps
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Üye Üye
hepsi hayatımla bütünleşti aslında,,,,,,,,,
oranlama yapmama gerek yok(matematik kötü) Smile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Görevli Görevli
Yaa artık herşeyde hepsi var iyice büyüdü bu sevgi...Her nefes aldığımda onları düşünüyorum sanki...Onları kendimden çok sevmekten korkuyorum bir gün..Her uyandığımda daha çok seviyorum onları... Crying or Very sad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Aynen Crying or Very sad

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende ya... Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Ben sanki kendimden de çok seviyorum Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi