| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
| freeb |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Görevli

|
| o kadar hayatıma girdi ki bütün gün okuldayım her ders hepsiyi düşünüyorum.kendi kendime sorular soruyorum diyorum ki 'acaba hepsiyle röportaj türünde bir şey yapabilir miyim' 'inşallah aralıkta konser verirler de giderim' daha bir çok soru hep hepsiyi düşünüyorum |
|
|
|
|
| duygudirlik |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 18:49 - Mesaj konusu: bence |
|
|
Yeni Üye

|
özellikle yasemin
yasemin:ablam
eren:kardeşim
gülçin:sınıf arkadaşım aynı okulda aynı sırada
cemre:aileden bir akraba |
|
|
|
|
| ufukhepsirap |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
özellikle gülçin
yasemin:kardeşim
eren:ablam
gülçin:kankam
cemre:aileden kuzen yani hepsi benim için hayatımın her yerinde |
|
|
|
|
| iremeren41 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 09:13 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
ereni canımın içi
yosh yi yakın arkadaşım
gülçin ve cemreyi aileden biri olarak görüyorum  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:27 - Mesaj konusu: ben... |
|
|
Kıdemli Üye

|
her an onları düşünüyorum gerçekten onları çok seviyorum okulda evde sokakta hep onları düşünüyorum  |
|
|
|
|
| Eren4Sena |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Yeni Üye

|
Hayatımda Hepsi'yi ve hepsini( )
Ulaşılamayacak şirinlikte ve güzellikte;
Kağıt bebekler olarak görüyorum.
Ama güzelliklerinden oynamaya kıyamadığım kağıt bebekler  |
|
|
|
|
| cemrembitanem |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hepsini çok seviyorum ben.Ama cemre benim için bambaşka
mutluluk=cemre seni ÇOK seVİYOrum.... |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
her dakika hepsiyi düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyor her gün rüyamda onları görüyorum ağzımdan çıkan her kelime HEPSİ |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Takımdan

|
bende hepsibest aynen senin durumundayım  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsi herşeyimin içinde benim artık yatıyorum onlar kalkıyorum yine onlar  |
|
|
|
|
| mucu19 |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Yeni Üye

|
aynen hepsi artık hayatımın vazgeçilmezleri oldular  |
|
|
|
|
| gulcinmanyagi |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Yeni Üye

|
onları çok seviyorum özellikle gülçini o benim aşkım hepsi hayata renk katıyor bence  |
|
|
|
|
| hepsi1fun |
Tarih: Salı, Ocak 22, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Yeni Üye

|
Hepsi grubunu çok seviyorum.Hayatımın her yerinde onlar var.Rüyalarımda, duvarlarımda, defterlerimde...  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Ocak 23, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Kıdemli Üye

|
aynen...  |
|
|
|
|
| HsEePnSaI |
Tarih: Çarşamba, Ocak 30, 2008 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ??? |
|
|
Üye

|
| bilgisayarımda masaüstünde onlar var.Bilgisayarımı ilk açtığım zaman onların yüzlerini görmek çok güzel oluyor. |
|
|
|
|
|
|