Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla gözümü açıyorum bir hepsi muhabbetidir gidiyor kapatıyorum rüyalarımda bile hepsi var Very Happy Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 14:46 - Mesaj konusu: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayatımın her dadikası odam bilgisayarım yani kısacası içim dışım Hepsi Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öyle bir içimdeki rüyalarımda bile Very Happy Rolling Eyes Shocked Wink Very Happy

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Misafir
ben hepsini ailemden birisiymiş gibi görüyorum Smile

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Üye Üye
çok sevdiğim grup

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Takımdan Takımdan
Kendimden çok Hepsi'yi düşünüyorum bile diyebilirim. Sabah Hepsi, akşam Hepsi, gece Hepsi.. Smile

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gülçin=sarışın meleğim
eren=karamelim
yasemin=bitter çikolatam
cemre=sütlü çikolatam Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayatımın en önemli yerlerinden birinde Smile

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 21:14 - Mesaj konusu: hepsi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
nerdeyse hepsini

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sevgilim bile kıskanıyor. O derece içindeler. Siz tahmin edin. Erenin hayatını sevgiliminkinden iyi biliyorum.

mero61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:54 - Mesaj konusu: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Yeni Üye Yeni Üye
O kadar içinde ki ne kadar olduğunu ben bile bilmiyorum Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 19:24 - Mesaj konusu: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Merveciğim sana katılıyorum. Wink

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 26, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben Böyle görüyorum:

Cemre: aşkım
Yasemin: hayatım
Eren : kalbimin içi
Gülçin: kalbim

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 08:23 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ hayatınızın ne kadar içinde ???
Üye Üye
neredeyse hepsini kaplıyor ama ben bundan çok memnunum Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi