Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 13, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Yani Hepsi 1 Ve Hepsi 2 Albümündeki Tüm Şarkılar Çok Hoş

hepsilover62
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 13, 2007 16:50 - Mesaj konusu: ................
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
gecelerce bence çok güzel bir şarkı idi ama klip çekmediler Wink Wink

tiramisu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 13, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
bence dur dur

hepsilover62
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 09:13 - Mesaj konusu: ...........
ama yalan da çok güzel

a1aylin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 18:03 - Mesaj konusu: ..
Üye Üye
bence dur dur çok güzel

tiramisu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
offf bütün şarkıları güzel seçemiyorum Very Happy

hepsilover62
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
tiramisu demiş ki:
offf bütün şarkıları güzel seçemiyorum Very Happy

haklısın tiramisu seçmek zor

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Evet Tüm Şarkılar Güzel Olduğu İçin Seçmesi Zor Oluyor

hepsilover62
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 18:21 - Mesaj konusu: ..................
özgür değilim de çok güzel Laughing

gulcinfan33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 17, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
bence de hepsi 1 ve hepsi 2 albümündeki bütün şarkılar güzel ama benim en çok beğendiğim dün tattın ve iki kelime.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 17, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Bence Tüm Şarkılar Güzeldi Very Happy Wink Rolling Eyes

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
yalan ve dün tattın ayrıca üç kalp

jnmyoshym
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
aslında hepsi güzel

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence o albümdeki bütün şarkıları çok güzeldi.ben ayrım yapmak istemiyorum ama bir düşüncek olursak; bana göre yalan, olmaz oğlan. şimdilik hatırladığım şarkıları bunlar.hepsi yeni albümler yapsınlar.iki albüm yetmiyor.en azından bana göre.daha hepsinin en az 20 tane falan albüm yapması gerekiyor.bu son yazdıklarımın konuyla pek alakası yok.bunu biliyorum ama söyleyeceklerimi buradan yazmak istiyorum. Smile Smile Smile

ronaldo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
hepsi güzel ama benim en çok dinlediğim OLMAZ OĞLANdı

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi