Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yalan.

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Bütün şarkılar harikaydı tabi ki ama bence Gecelerce çok anlamlı Rolling Eyes

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben grup hepsiyi yalan şarkısında tanıdım...
bu yüzden yalan.

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yalan Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Hepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi yapar da kötü mü olur o şarkılar ma ben en çok Üç Kalp Şarkısını Beğendim....

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
üç kalp harika benim hayatımı anlatıyor sanki üç kalbi dinledikçe ağlıyorum yaa Embarassed Confused Razz

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Hepsi birbirinden güzel Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen ozie1993 hepsi birbirinden güzel

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepside çok güzel Very Happy

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya ayrımcılık yapmayayım ama üç kalp birazcık daha güzel bence...

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
3 kalp yalan

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi çok güzel

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
Hepsi güzel ama benim favorilerim : Yalan, Nedenini Sorma, Gitme Wink

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gitme, üç Kalp de benim favorim Wink aslında hepside bunları çok seviyorum

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi güzel ama nedenini sorma ve gitme favorim....

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
15. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi