Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
puffyCD , ne kaldı ki.. Wink Very Happy

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok güzelsin

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
Alıntı:
puffyCD , ne kaldı ki.. Wink Very Happy

Evet..Dilan da diyebilirsin Wink Hepsi ayrı ayrı güzel şarkılar bence..Ben ayıramam.. Smile

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsi çok güzel fark etmez

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 11:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yalan, olmaz oğlan, olta

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
HEPSİ güzeldi Razz

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi hepsi hepsi Laughing

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsini hiç bıkmadan tekrar tekrar dinliyorum ama "Yalan" bir ayrı güzel.Melodisi,sözleri...Vazgeçilmez benim için Wink

pelinfeatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 09:13 - Mesaj konusu: hepsinin 1. albümünndeki en güzel şarkı
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi mükemmel....

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 09:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Hepsinin de yeri bende ayrı... Süperler. Wink

seveceksen
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 09:28 - Mesaj konusu: merhaba
Yeni Üye Yeni Üye
bence bütün şarkılarınız çok güzel çünkü sesiniz çok güzel.

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
bütün şarkıları birbirinden güzel

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Üye Üye
bütün şarkılar güzel ben ayırt edemedim Smile

cmreqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence yalan çünkü hem dans yeteneklerinide orda iyi kullanmışlar

yoshece
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
YALAN Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi