| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
TABİ Kİ DE HEPSSİİİİİİİ Ama ben üç kalp hepsinin tek slov şarkısı olduğu için onun ayrı bi yeri olduunu düşünüyorum ama HEPSİ güzel  |
En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 17:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| yoshyyyyyyyy |
Tarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Yeni Üye

|
hepsi süperdi hatta bence birinci albüm şarkıları daha iyiydi ama ikinci albüm de tam bir görsel şölen olmuş  |
|
|
|
|
| cemrem91 |
Tarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 09:21 - Mesaj konusu: hepsi |
|
|
Üye

|
| bence hepsi çok güzel ama en güzelleri yalan olmaz oğlan gitme,durdur |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
| bence de tüm şarkılar çok güzell |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Mart 1, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
| tüm şarkılar güzeldi bence |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cumartesi, Mart 3, 2007 10:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
Bence YALAN  |
|
|
|
|
| ugurk |
Tarih: Salı, Mart 20, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Re: HEPSİ GRUBUNUN İLK ALBÜMÜNDEKİ EN GÜZEL ŞARKI ? |
|
|
Üye

|
| hepsi süperdi onlar birtaneler |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Mart 29, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
| bence de tüm şarkılar tam anlamıyle süperdi |
|
|
|
|
| garabet |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| CRNGULCIN |
Tarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Yeni Üye

|
Bence bütün şarkılar güzeldi.
--
İmla kurallarına dikkat edelim! |
|
|
|
|
| nefise |
Tarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Şarkılar İçin Tartışılamaz |
|
|
Yeni Üye

|
bencede hepsi güzel aslında güzel şey olan nedir biliyormusunuz? Yasemin Gülçin Cemre ve Eren onlar güzel yapıyor biz şarkıları değil kendilerini seviyoruz tabi şarkılarıda seviyoruz ama biz Yasemin Gülçin Cemre ve Eren onlarıda daha da çok seviyoruz biliyorum şarkıları ister beğen ister beğenme biz bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde onu hiç kimse bilemez diğelim ki ben en çok ta Cemreyi seviyorum ama yasemin gülçin ve eren onlarda üzülürler ama bizde şarkılarını kendilerini de çok sevmeliyiz ya şarkılar için tartışılamaz ya Ama biz bütün sanatçıları seviyoruz demi sayabilirmde çok uzun olur diye sayamam.Arkadaşlar hiç kemse bir şarkı için tartışmaz kavga etmez siz öyle bir kişi olsaydınız ne yapardını bana bu durumu açıklaya bilirmisiniz |
|
|
|
|
| ezgim123 |
Tarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 18:19 - Mesaj konusu: HEPSİ GRUP HEPSİ |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazar, Nisan 1, 2007 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Nisan 1, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence her 2 albümdeki şarkıları da güzel... |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Nisan 3, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı? |
|
|
Takımdan

|
| samanyolu'na katılıyorum iki albümdeki şarkıların hepsi de çok güzel |
|
|
|
|
|
|