Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
TABİ Kİ DE HEPSSİİİİİİİ Ama ben üç kalp hepsinin tek slov şarkısı olduğu için onun ayrı bi yeri olduunu düşünüyorum ama HEPSİ güzel Very Happy Very Happy

En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 17:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

yoshyyyyyyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 21, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi süperdi hatta bence birinci albüm şarkıları daha iyiydi ama ikinci albüm de tam bir görsel şölen olmuş Very Happy

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 09:21 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
bence hepsi çok güzel ama en güzelleri yalan olmaz oğlan gitme,durdur

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 22, 2007 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
bence de tüm şarkılar çok güzell

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 1, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
tüm şarkılar güzeldi bence

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 3, 2007 10:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
Bence YALAN Very Happy

ugurk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 20, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Re: HEPSİ GRUBUNUN İLK ALBÜMÜNDEKİ EN GÜZEL ŞARKI ?
Üye Üye
hepsi süperdi onlar birtaneler

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 29, 2007 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
bence de tüm şarkılar tam anlamıyle süperdi

garabet
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 30, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ce gecelerceydi

CRNGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence bütün şarkılar güzeldi.

--
İmla kurallarına dikkat edelim!

nefise
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Şarkılar İçin Tartışılamaz
Yeni Üye Yeni Üye
bencede hepsi güzel aslında güzel şey olan nedir biliyormusunuz? Yasemin Gülçin Cemre ve Eren onlar güzel yapıyor biz şarkıları değil kendilerini seviyoruz tabi şarkılarıda seviyoruz ama biz Yasemin Gülçin Cemre ve Eren onlarıda daha da çok seviyoruz biliyorum şarkıları ister beğen ister beğenme biz bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde onu hiç kimse bilemez diğelim ki ben en çok ta Cemreyi seviyorum ama yasemin gülçin ve eren onlarda üzülürler ama bizde şarkılarını kendilerini de çok sevmeliyiz ya şarkılar için tartışılamaz ya Question Ama biz bütün sanatçıları seviyoruz demi sayabilirmde çok uzun olur diye sayamam.Arkadaşlar hiç kemse bir şarkı için tartışmaz kavga etmez siz öyle bir kişi olsaydınız ne yapardını bana bu durumu açıklaya bilirmisiniz Question

ezgim123
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 18:19 - Mesaj konusu: HEPSİ GRUP HEPSİ
Yeni Üye Yeni Üye
BENCEDE HEPSİ!!!!

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
bencede hepsi güzeldi

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence her 2 albümdeki şarkıları da güzel...

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 3, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubunun ilk albümündeki en güzel şarkı?
Takımdan Takımdan
samanyolu'na katılıyorum iki albümdeki şarkıların hepsi de çok güzel

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi