| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculukmu daha çok yakışıyor
| oyunculuk |
| [ 6 ] 1% |
| |
| şarkıcılık |
| [ 47 ] 15% |
| |
| ikiside |
| [ 257 ] 82% |
| |
Toplam Oylar : 310 |
|
| ozie1993 |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Takımdan

|
Bencede Hepsi  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Eylül 23, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Dansçılık & Şarkıcılık & Oyunculuk
Hepsi de Hepsi'yi Hepsi yapan özellikler. Güzele hepsi yakışıyor doğrusu.
aynen katılıyorum  |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Cuma, Eylül 26, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Bence şarkıcılık. Çünkü kötü olmasın ama Gülçin hiç becermiyor. Ama en iyi oynayan Eren ve Yasemin. Cemre de iyi ama ne bileyim, bir az kötü oynuyorlar. Ama dans performansları süper |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 08:21 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 08:41 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aslında ikiside ama oyunculukta daha çok seviyorum onları.  |
|
|
|
|
| YeliZ34 |
Tarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 17:30 - Mesaj konusu: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
Bence hepsi  |
|
|
|
|
| puppy |
Tarih: Cuma, Kasım 7, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Yeni Üye

|
| bence yetenekli oldukları için 2side yakışıyor |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Cumartesi, Kasım 8, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
ikiside yakışıyor  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cumartesi, Kasım 8, 2008 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
HEPSİ BU ne yakışmaz ki  |
|
|
|
|
| evangirl |
Tarih: Pazar, Kasım 16, 2008 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Pazartesi, Kasım 17, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
Bence ikisi de demekle işini kolaya almışşın ben yine de ikiside dedim eğer oyunculuk mu şarkıcılık mı?
(şarkıcılık) |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Pazartesi, Kasım 17, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aslında Gülçin ve Cemre`ye oyunculuk yakışmıyor  |
|
|
|
|
|
|