| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculukmu daha çok yakışıyor
| oyunculuk |
| [ 4 ] 1% |
| |
| şarkıcılık |
| [ 45 ] 15% |
| |
| ikiside |
| [ 242 ] 83% |
| |
Toplam Oylar : 291 |
|
| derin54 |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 19:42 - Mesaj konusu: HEPSİYE ŞARKICILIK MI YOKSA OYUNCULUK YAKIŞIYOR? |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence her ikiside. Çünkü ikisinide yapacak enerji ve güçtedirler. |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Takımdan

|
kesinlikle şarkıcılık  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence ikisininde hakkından geliyorlar ama tabiki de şarkıcılıkta bir numaralar buna şüphe yok |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: bence ikisininde hakkından geliyorlar
Evet ben de kesinlikle katılıyorum...
Ama tabi asıl meslekleri şarkıcılık olduğu için onda daha da ustalar tabii...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Takımdan

|
E yani bencede..  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Onları şarkı söylerken tanıdık ve ben en çok şarkıcılığı yakıştırıyorum...Aslında benim bitanelerime yakışmayan şey yok ama bir şeye karar vermem gerekiyordu... |
|
|
|
|
| hepsiygec94 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
| ikiside yakışıyor bence:) |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
| ikiside yakışıyor (güzelllere ne yakışmaz) |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 23:42 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim bebikolarıma ikiside yakışıyor nasıl olsa onları daha çok görmek daha güzel ikiside benim için muhteşem  |
|
|
|
|
| Yoshy98 |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
| bence her ikiside yakışıyor |
|
|
|
|
| gozdecemre |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Yeni Üye

|
eren ve gülçine oyunculuk+şarkıcılık
cemre ve yoshyy şarkıcılık |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
HEPSİ'ne HERŞEY yakışıyor valla  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|