Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor

hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculukmu daha çok yakışıyor

oyunculuk  
1%
  [ 4 ]  1%

şarkıcılık  
15%
  [ 45 ]  15%

ikiside  
83%
  [ 242 ]  83%

Toplam Oylar : 291
derin54
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 19:42 - Mesaj konusu: HEPSİYE ŞARKICILIK MI YOKSA OYUNCULUK YAKIŞIYOR?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence her ikiside. Çünkü ikisinide yapacak enerji ve güçtedirler.

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Takımdan Takımdan
kesinlikle şarkıcılık Wink

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence ikisininde hakkından geliyorlar ama tabiki de şarkıcılıkta bir numaralar buna şüphe yok

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bence ikisininde hakkından geliyorlar

Evet ben de kesinlikle katılıyorum...
Ama tabi asıl meslekleri şarkıcılık olduğu için onda daha da ustalar tabii... Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Takımdan Takımdan
E yani bencede.. Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Onları şarkı söylerken tanıdık ve ben en çok şarkıcılığı yakıştırıyorum...Aslında benim bitanelerime yakışmayan şey yok ama bir şeye karar vermem gerekiyordu...

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Üye Üye
ikiside yakışıyor bence:)

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Üye Üye
ikiside yakışıyor

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Üye Üye
ikiside yakışıyor (güzelllere ne yakışmaz)

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Üye Üye
bence ikiside =)

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 23:42 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim bebikolarıma ikiside yakışıyor nasıl olsa onları daha çok görmek daha güzel ikiside benim için muhteşem Very Happy

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Üye Üye
bence her ikiside yakışıyor

gozdecemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Yeni Üye Yeni Üye
eren ve gülçine oyunculuk+şarkıcılık

cemre ve yoshyy şarkıcılıkSmile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HEPSİ'ne HERŞEY yakışıyor valla Very Happy Wink

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsime herşey yakışıyor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi