| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculukmu daha çok yakışıyor
| oyunculuk |
| [ 4 ] 1% |
| |
| şarkıcılık |
| [ 45 ] 15% |
| |
| ikiside |
| [ 246 ] 83% |
| |
Toplam Oylar : 295 |
|
| ufuky |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bence her ikiside yakışıyor |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Salı, Aralık 25, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Üye

|
tv de duydum hepsi ile ilgili herkes hepsiye tepki gösteriyormuş oyunculuk iyi yapamıyorsunuz diye bir kere onlar o bıranşı okumadıkları için ama çoğu oyunculara da taş çıkartıyorlar bence  |
|
|
|
|
| cemreninhayran |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 07:32 - Mesaj konusu: bence |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
Her ikiside yakışıyor..Zati Hepsi 'mize ne yakışmazki ¿  |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence şarkıcılıkta daha iyiler...MÜKEMMELLER  |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence her ikiside  |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence de her ikisi de yakışıyor. |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
kesinlikle müzik ve dans gerçi şu anda oyunculuklarınıda beğeniyordum ama doğruyu söylemek gerekirse ilk zamanlarda hep daha iyi yapabilirlerdi diyordum ama şu anda kendilerini biraz daha geliştirdiler ikiside diyebilirdim ama her zaman öncelikli olarak müzik ve dans yani şarkıcılık  |
|
|
|
|
| hepsikolik4 |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Kıdemli Üye

|
her ikiside  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 23:48 - Mesaj konusu: bencede |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede her ikiside yakışıyor |
|
|
|
|
| NaLAnYoShY |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 03:25 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Yeni Üye

|
bence ikiside yakışıyor  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ikiside  |
|
|
|
|
| hpscnyy |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi grubuna şarkıcılık mı yoksa oyunculuk mu yakışıyor |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben de ikisinde de çok iyiler; ama bana göre şarkıcılık da daha iyiler. Eğer oyunculuk bölümünde okusalardı, daha iyi oyuncu olabilirlerdi. |
|
|
|
|
| DoshYToshY |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 17:46 - Mesaj konusu: benceee |
|
|
Yeni Üye

|
|
|