| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi grubuna çağrı - rica |
| root |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 13:55 - Mesaj konusu: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Site Admin

|
Selamlar Grup Hepsi. (Gülçin, Yasemin, Cemre, Eren)
Biliyoruz birçok proje+çeşitli organizasyonlar+günlük yaşam derken çok az vaktiniz kalıyor. Sizlere hak veriyoruz tüm gruphepsi.org olarak. Fakat buradaki milyonlarca ziyaretçi ve 65.000 küsur üye adına sizlerden ricamız:
Yurdun değişik yerlerinde daha sık konser ve imza günleri düzenlemeniz. Bütün fanlarınızın en büyük isteği inanın bu.
Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Takımdan

|
Evet,Hepsi'm lütfen daha sık konser ve imza günleri.Sizi çok seviyoruz.  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet Hepsi`m sizi çok seviyoruz
yurt dışındada daha sık konser ve imza günleri istiyoruz.  |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| evet hepsi daha çok konser yapsın |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Takımdan

|
Kesinlikle.
 |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet katılıyorum. |
En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 06:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Hepsi grubuna çağrı-rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet,kesinlikle  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ben Ankara'da yaşıyorum.Hep geliyorlar.Ama bazı şehirlerde ve ülkelerde yaşayan arkadaşlarımız var lütfen gitmediğiniz yerlerede gidin.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Takımdan

|
Evet tek isteğimiz bu! Malesef Sivas'a siftahları bie yok!!!  |
|
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:24 - Mesaj konusu: rica |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
merabalar ben grup hepsi den ricam oturduğum yerde yani sivasta konser yapsınlar  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Evet ben Ankara'da yaşıyorum.Hep geliyorlar.Ama bazı şehirlerde ve ülkelerde yaşayan arkadaşlarımız var lütfen gitmediğiniz yerlerede gidin. Wink
Sağol ilkaycım bizi de düşündüğün için lütfen hepsi yazlık bölgelere de gelin mesela kuşadasına gelin lütfen!... |
|
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:50 - Mesaj konusu: doğru |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
XSelynckX dediği çok doğru o ankarada yaşıyormuş ve oraya hep geliyorlar ama sivasa hiç gelmiyorlar offf gelmiyorlar  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: XSelynckX dediği çok doğru o ankarada yaşıyormuş ve oraya hep geliyorlar ama sivasa hiç gelmiyorlar Crying or Very sad offf gelmiyorlar Crying or Very sad
Evet ya buraya da gelmiyorlar |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi grubuna çağrı - rica |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|