| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
| iirreemm3113 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 14:25 - Mesaj konusu: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Üye

|
Geçtiğimiz gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşan Hepsi grubu, konser sonrası görüştükleri basın mensuplarına yeni film heyecanlarını anlattı.
Eren, Yasemin, Cemre ve Gülçin’den kurulu Hepsi grubu, yönetmen koltuğunda Bahadır Barış’ın oturacağı sinema filminin çekim gününü sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Grup üyeleri, "Gurbetçi, kasabalı, hemşire ve şehirli zengin kızın aynı evde buluşmalarıyla gelişen olayları konu alan film için çok çalıştık. İlk sinema deneyimimiz olacak, o yüzden çok heyecanlıyız" dedi.
HÜRRİYET GAZETESİNDEN ALINTIDIR  |
|
|
|
|
| yoshynaime |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Yeni Üye

|
Bende okudum.Hangisinin hangi rolde olacağını merak ediyorum.  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Güzel paylaşımmış İrem,teşekkürler...
"yoshyname" Grup Hepsi haberleri forumudan bilgi edinebilirsin sinema filmi hakkında...  |
|
|
|
|
| cemreciyaren |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mhepsiy |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Yeni Üye

|
teşekkürler...
Düzenleme:ozie1993
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz! |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| iirreemm3113 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Üye

|
| Birşey değil arkadaşlar. |
En son iirreemm3113 tarafından Salı, Kasım 11, 2008 18:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Takımdan

|
| Gene mi aynı evde yaşayacaklarmış... Keşke farklı bir konsept bulabilseler, ellerinde birbirinden farklı 4 tip var bunla sayısız farklı tema çıkarılabilecekken senarist anlaşılan mekanı ve isimleri değiştirerek Hepsi 1 dizisine sadık kalmayı tercih etmiş. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sağol.Ben de okudum haberi bugün... |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sağol  |
|
|
|
|
| EDAS96 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Yeni Üye

|
sabırsızlıkla bekliyorum filmi çıkınca hemen izleceğim şimdiden tebrik ederim erenin rolü çok güzel |
|
|
|
|
| hepsi08hilal |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Üye

|
Teşekkürler  |
|
|
|
|
| iirreemm3113 |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Salı, Kasım 11, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Film Heyecanlarını Basın Mensuplarıyla Paylaştı |
|
|
Takımdan

|
Sağol canım..
Okumuştum.  |
|
|
|
|
|
|