| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
| gissem |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben duman 4 yüz 84 ama en çok hepsi tabi ki dee  |
|
|
|
|
| gissem |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
siz kimleri seviyorsunuz arkadaşlar  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
HEPSİ sayacağım bu gruplarla aynı katagoriye bile giremez..ama şu şekilde sıralayabilirim; 4 yüz,bomb,puycat dollys ve spice girls  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
| en çok HEPSİ ama sonra EVANESCENCE |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cuma, May 11, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
bomb, aylin aslım ve tayfası, gece yolcuları, yüksek sadakat.
ama ben onları hepsiyle bir saymam. onların sadece şarkılarını seviyorum. hepsi ninse herşeyini.
hatta onları seviyor bile saymak istemem. çünkü ben sadece hepsi fanatiğiyim. bence bu takım tutmak gibi bir şey. fb yi tutan gs yi nasıl tutsun değil mi?  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cumartesi, May 12, 2007 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
Gripin, Grup 84, Yüksek Sadakat.  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, May 12, 2007 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 18:45 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Doğuyu söylemek gerekirse ben sadece Hepsi fanıyım.Diğer sanatçıları ve grupları da dinliyorum ama hiçbirinin fanı değilim.
 |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, May 14, 2007 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Görevli

|
Ben de fan sayılmam ama Hepsiden sonra Gripin'i gerçekten çok ama çok seviyorum...  |
|
|
|
|
| a1aylin |
Tarih: Salı, May 15, 2007 20:55 - Mesaj konusu: .. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| raye |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 10:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
Emre Aydın , Gripin , Çilekeş , Bertuğ Cemil , Pinhani , Keremcem vb..  |
En son raye tarafından Çarşamba, Haziran 6, 2007 07:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| raye |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
| Sagopa Kajmer ve Kenan Doğulu'yu eklemeyi unutmuşum ya .. |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
| ben artık bir 4yüz fanıyım. özellikle diğdem in. ama hepsi hala 1 |
|
|
|
|
| gissem |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ayy ben KENAN DOĞULU, beyonce ve shakira hayranıyım ama en çok sevdiğim sanatçı ve grup KENAN DOĞULU ve HEPSİ ... onla benim için biriciklerr  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
| Tabiyki En Çok Hepsi'yi Dinliyorum Ama Hepsi'den Sonra İse Evanescence,4 Yüz,Kenan Doğulu,Manga,Duman,Spice Girls,Athena,Nil Karaibrahim vb. Şarkıcıları Beğeniyorum |
|
|
|
|
|
|