Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 19:05 - Mesaj konusu: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben duman 4 yüz 84 ama en çok hepsi tabi ki dee Exclamation

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
siz kimleri seviyorsunuz arkadaşlar Question Question Question

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
HEPSİ sayacağım bu gruplarla aynı katagoriye bile giremez..ama şu şekilde sıralayabilirim; 4 yüz,bomb,puycat dollys ve spice girls Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
en çok HEPSİ ama sonra EVANESCENCE

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
bomb, aylin aslım ve tayfası, gece yolcuları, yüksek sadakat.

ama ben onları hepsiyle bir saymam. onların sadece şarkılarını seviyorum. hepsi ninse herşeyini.
hatta onları seviyor bile saymak istemem. çünkü ben sadece hepsi fanatiğiyim. bence bu takım tutmak gibi bir şey. fb yi tutan gs yi nasıl tutsun değil mi? Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 12, 2007 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
Gripin, Grup 84, Yüksek Sadakat. Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 12, 2007 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Görevli Görevli
gece yolcuları...

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 19:45 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Doğuyu söylemek gerekirse ben sadece Hepsi fanıyım.Diğer sanatçıları ve grupları da dinliyorum ama hiçbirinin fanı değilim.
Wink Cool

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 14, 2007 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Görevli Görevli
Ben de fan sayılmam ama Hepsiden sonra Gripin'i gerçekten çok ama çok seviyorum... Wink

a1aylin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 21:55 - Mesaj konusu: ..
Üye Üye
beyonce shakira

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
Emre Aydın , Gripin , Çilekeş , Bertuğ Cemil , Pinhani , Keremcem vb.. Wink

En son raye tarafından Çarşamba, Haziran 6, 2007 08:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
Sagopa Kajmer ve Kenan Doğulu'yu eklemeyi unutmuşum ya ..

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
ben artık bir 4yüz fanıyım. özellikle diğdem in. ama hepsi hala 1

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
ayy ben KENAN DOĞULU, beyonce ve shakira hayranıyım ama en çok sevdiğim sanatçı ve grup KENAN DOĞULU ve HEPSİ ... onla benim için biriciklerr Exclamation

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
Tabiyki En Çok Hepsi'yi Dinliyorum Ama Hepsi'den Sonra İse Evanescence,4 Yüz,Kenan Doğulu,Manga,Duman,Spice Girls,Athena,Nil Karaibrahim vb. Şarkıcıları Beğeniyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat