Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?

gohepsigo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 28, 2007 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
fergie, madonna, shakira....

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 28, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim
1-hepsi
2-balack eyed peas
3-4yüz
4-beyonce
5-avrıl lavinge
6-murat boz
7-nil karaibrahimgil
8-sagopa kajmer
9-atiye deniz
10-emre aydın
11-şebnem ferah

hatırlamadığım daha çok var şimdilik bu kadar :wink:

---
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz.

HEPSILIGHT
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Teoman,Bomb,Hepsi,4 yüz

streetboy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben sadece hepsi fanıyım diğerlerine üye olmadım.
ama eğer olsaydım tabi hepsinin yanına bile yaklaşamaz ama manga derdim sadece bazı şarkılarını dinliyorum.

inzaghi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
İlk önce hepsi sonra mustafa sandal

streetboy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 29, 2007 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bu konuyu grup olarak ele alırsak
1.hepsi
2.manga
3.84

nefertiti
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 30, 2007 16:51 - Mesaj konusu: ....
Yeni Üye Yeni Üye
bende en çok emre aydını.gripini seviyorum

DeepDarK
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 30, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Teo - Duman - Gripin - Emre Aydın - Direc-T - Greenday -

masum
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 31, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
yüksek sadakat , gece yolcuları , manga ,84 , murat boz (özellikle beni bana bırak parçasını çok seviyorum)eee Arrow yalın , hılarıy duff da seviyorum
ama tabikide ilk başta GRUP HEPSİ gelir Smile

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Üye Üye
Başta
Arrow HEPSİ
Arrow FERİDUN DÜZAĞAÇ
Arrow JOJO
Arrow BEYONCE
Arrow SHAKIRA
Arrow AVRİL
Arrow YÜKSEK SADAKAT
Arrow JUSTIN TIMBERLAKE
Arrow İREM
Arrow ŞÜKRİYE TUTKUN
Arrow GÖKHAN ÖZEN
Belki daha var ama hatırlamıyom... Smile

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
candan erçetin ve de

EDAYASEMIN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben Gripin'i çok seviyorum... Razz

wendyy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsiden sonra 4yüz ama en güzeli HEPSİ

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 5, 2007 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
iyi ve güzel müzik yapan herkezi dinler ve severim yalnız hepsi'den başka michael jackson,50cent,eminem,sean paul
klasik alandan ise vivaldi,beethoven,mozart,bach ve son olarakta Luciano pavarotti

EDAYASEMIN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Gripin,Ceza,Sagopa Kajmer,Emre Aydın...özellikle Emre Aydın'a bayılıyorum...süper şarkıları... Exclamation Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi