| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
| gohepsigo |
Tarih: Pazartesi, May 28, 2007 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| fergie, madonna, shakira.... |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Pazartesi, May 28, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim
1-hepsi
2-balack eyed peas
3-4yüz
4-beyonce
5-avrıl lavinge
6-murat boz
7-nil karaibrahimgil
8-sagopa kajmer
9-atiye deniz
10-emre aydın
11-şebnem ferah
hatırlamadığım daha çok var şimdilik bu kadar :wink:
---
Lütfen türkçe yazım kurallarına uyunuz. |
|
|
|
|
| HEPSILIGHT |
Tarih: Salı, May 29, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| streetboy |
Tarih: Salı, May 29, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben sadece hepsi fanıyım diğerlerine üye olmadım.
ama eğer olsaydım tabi hepsinin yanına bile yaklaşamaz ama manga derdim sadece bazı şarkılarını dinliyorum. |
|
|
|
|
| inzaghi |
Tarih: Salı, May 29, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| İlk önce hepsi sonra mustafa sandal |
|
|
|
|
| streetboy |
Tarih: Salı, May 29, 2007 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bu konuyu grup olarak ele alırsak
1.hepsi
2.manga
3.84 |
|
|
|
|
| nefertiti |
Tarih: Çarşamba, May 30, 2007 16:51 - Mesaj konusu: .... |
|
|
Yeni Üye

|
| bende en çok emre aydını.gripini seviyorum |
|
|
|
|
| DeepDarK |
Tarih: Çarşamba, May 30, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| Teo - Duman - Gripin - Emre Aydın - Direc-T - Greenday - |
|
|
|
|
| masum |
Tarih: Perşembe, May 31, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
yüksek sadakat , gece yolcuları , manga ,84 , murat boz (özellikle beni bana bırak parçasını çok seviyorum)eee yalın , hılarıy duff da seviyorum
ama tabikide ilk başta GRUP HEPSİ gelir  |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Üye

|
Başta
HEPSİ
FERİDUN DÜZAĞAÇ
JOJO
BEYONCE
SHAKIRA
AVRİL
YÜKSEK SADAKAT
JUSTIN TIMBERLAKE
İREM
ŞÜKRİYE TUTKUN
GÖKHAN ÖZEN
Belki daha var ama hatırlamıyom...  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazartesi, Haziran 4, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| EDAYASEMIN |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben Gripin'i çok seviyorum...  |
|
|
|
|
| wendyy |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| hepsiden sonra 4yüz ama en güzeli HEPSİ |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Salı, Haziran 5, 2007 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
iyi ve güzel müzik yapan herkezi dinler ve severim yalnız hepsi'den başka michael jackson,50cent,eminem,sean paul
klasik alandan ise vivaldi,beethoven,mozart,bach ve son olarakta Luciano pavarotti |
|
|
|
|
| EDAYASEMIN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Gripin,Ceza,Sagopa Kajmer,Emre Aydın...özellikle Emre Aydın'a bayılıyorum...süper şarkıları...  |
|
|
|
|
|
|