| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
| gissem |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
arkadaşlar bu başlığı sadece bu kadar kişi mi okudu ya niye kimse cevap vermiyo  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Re: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
maximilian demiş ki: Doğuyu söylemek gerekirse ben sadece Hepsi fanıyım.Diğer sanatçıları ve grupları da dinliyorum ama hiçbirinin fanı değilim.

bende gece yolcularının fanı değilim ama onları da çok seviyorum ve dinliyorum...hepsiden sonra tabii. |
|
|
|
|
| grphepsi |
Tarih: Perşembe, May 17, 2007 09:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Üye

|
| 84, 4 yüz, Mor ve Ötesi... |
|
|
|
|
| a1aylin |
Tarih: Perşembe, May 17, 2007 12:15 - Mesaj konusu: ... |
|
|
Üye

|
4yüzü de dinliyorum
ne ben ne zaman böyle bir şey söylemişim 4yüzsüzden nefret ediyorum ben ashley tisdale ve vanessa hudgens dinliyorum |
En son a1aylin tarafından Salı, Aralık 18, 2007 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| xxQxx |
Tarih: Salı, May 22, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bende hepsiden sonra 4 yüz,grup koridor,bide candan erçetin...  |
|
|
|
|
| Azar123456 |
Tarih: Salı, May 22, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| Şebnem ferah'ı da dinliyorum |
|
|
|
|
| CAMILE |
Tarih: Salı, May 22, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Üye

|
Bir sürü var..
Manga,Duman,Ogün sanlısoy,Emre AYdın,Haluk levent ve Murat Boz... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, May 22, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
pardon ya ben sadece grup diye okumuşum.artık 4 yüzü sevmiyorum!
işte sevdiğim sanatçılar;
HEPSİ
murat boz
eylem
bomb
pusycat dollys
spice girls
atiye deniz |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Salı, May 22, 2007 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
valla ben en çok HEPSİ ve KENAN DOĞULUyu seviyorum onun dışında: ceza,ayben,sezen aksu(sesini ve şarkılarını çok seviyorum) yalın, emre aydın,sagopa kajmer,fatih erkoç, SULTANA, rober hatemo,yüksek sadakat,gripin  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 23, 2007 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
| ay kenan doğuluyu unutmuşum! |
|
|
|
|
| seLinnquLcinn |
Tarih: Perşembe, May 24, 2007 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
NiL KaraibrahimgiL
Alicia Keys
Britney Spears
falan filan ..  |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 10:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Takımdan

|
ay murat boz'u unutmuşum  |
|
|
|
|
| MusicMan |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
Pussycat Dolls, Black Eyed Peas, Beyonce, Hilary Duff, Avril Lavigne, 4Yüz'ü çok seviyorum Hepsi dışında.  |
|
|
|
|
| mrvlmz |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| gripin 4 yüz yüksek sadakat ve duman |
|
|
|
|
| sekoloji |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ilk mesajım (: Duman, Manga, Hepsi |
|
|
|
|
|
|