Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?

gissem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arkadaşlar bu başlığı sadece bu kadar kişi mi okudu ya niye kimse cevap vermiyo Crying or Very sad

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Re: Gülçin
Takımdan Takımdan
maximilian demiş ki:
Doğuyu söylemek gerekirse ben sadece Hepsi fanıyım.Diğer sanatçıları ve grupları da dinliyorum ama hiçbirinin fanı değilim.
Wink Cool

bende gece yolcularının fanı değilim ama onları da çok seviyorum ve dinliyorum...hepsiden sonra tabii.

grphepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 17, 2007 09:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Üye Üye
84, 4 yüz, Mor ve Ötesi...

a1aylin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 17, 2007 12:15 - Mesaj konusu: ...
Üye Üye
4yüzü de dinliyorum
ne ben ne zaman böyle bir şey söylemişim 4yüzsüzden nefret ediyorum ben ashley tisdale ve vanessa hudgens dinliyorum

En son a1aylin tarafından Salı, Aralık 18, 2007 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

xxQxx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 14:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bende hepsiden sonra 4 yüz,grup koridor,bide candan erçetin... Confused

Azar123456
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Şebnem ferah'ı da dinliyorum

CAMILE
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Üye Üye
Bir sürü var..
Manga,Duman,Ogün sanlısoy,Emre AYdın,Haluk levent ve Murat Boz...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
pardon ya ben sadece grup diye okumuşum.artık 4 yüzü sevmiyorum!

işte sevdiğim sanatçılar;

HEPSİ
murat boz
eylem
bomb
pusycat dollys
spice girls
atiye deniz

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
valla ben en çok HEPSİ ve KENAN DOĞULUyu seviyorum onun dışında: ceza,ayben,sezen aksu(sesini ve şarkılarını çok seviyorum) yalın, emre aydın,sagopa kajmer,fatih erkoç, SULTANA, rober hatemo,yüksek sadakat,gripin Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 23, 2007 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
ay kenan doğuluyu unutmuşum!

seLinnquLcinn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 24, 2007 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
NiL KaraibrahimgiL
Alicia Keys
Britney Spears
falan filan .. Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 10:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Takımdan Takımdan
ay murat boz'u unutmuşum Exclamation

MusicMan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
Pussycat Dolls, Black Eyed Peas, Beyonce, Hilary Duff, Avril Lavigne, 4Yüz'ü çok seviyorum Hepsi dışında. Very Happy

mrvlmz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
gripin 4 yüz yüksek sadakat ve duman

sekoloji
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 27, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'den başka hangi grubun veya sanatçıların hayranısınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ilk mesajım (: Duman, Manga, Hepsi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi