Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Defteri

Böyle bir deftere sahip olmak istemisiniz?

Zaten var  
44%
  [ 44 ]  44%

Hemen hazırlayacağım  
46%
  [ 46 ]  46%

İyi bir fikir değil  
8%
  [ 8 ]  8%

Toplam Oylar : 98
yoshylal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Hepsi Defteri
Yeni Üye Yeni Üye
ben hepsiye ait ne biliyorsam bir deftere yazmaya başladım ve bulduğum resimlerini de arka arkaya gelmeyecek şekilde bu deftere yapıştırıyorum. ayrıca hangi dergide ne zaman çıktıklarını hangi programa katıldıklarını ve onlara ait belgeleri (konser bileti vb.) bu deftere koyuyorum.
bunu herkese tavsiye ederim bana da bir arkadaşım bu fikri vermişti. o da tokio hotel hakkında defter tutuyordu. ve bence çok güzel bir fikir hem onlara ait belgeleri saklıyorsunuz hemde onlarla ilgili bildiklerinizi bu deftere yazdığınız için unutmuyorsunuz.

konu kapatılmasın lüften, gereksiz bir konu olduğunu sanmıyorum.

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim öyle bir defterim var zaten. Wink

yoshylal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Yeni Üye Yeni Üye
ben yinede söyleyeyim dedim

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Hepsi defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,güzel fikir,benim yoktu ama yapacağım Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Daha değişik bir defterimiz var bizim. Sena(HsEePnSaİ) ve ben ortak hazırlıyoruz. Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gazete,dergi vs.nerde HEPSİ'm varsa direkt deftere.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Ben konserden sonra Hepsi Günlüğü tutmaya başlamıştım...Kafama estikçe onlara olan sevgimi yazıyorum falan...Onlarla ilgili öğrendiğim bilgileri not ediyorum...Mesela Cemrenin sayfasına fotoğrafını yapıştırıyorum falan süper yav... Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Takımdan Takımdan
Benim yok zatende burda Hepsi ile ilgili hiç bir şey yok... Crying or Very sad Confused

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir fikir bence hemen hazılayacağım bende

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Takımdan Takımdan
Benim kocaman bir Hepsi dosyam var.. Very Happy
Buse'minde varr Very Happy
Hatta konser günü getirmişti Beyza,Naz,Ayça falan bakmışlardıı..Very Happy
Hepsi'mle ilgili ne bulursam koyuyorum içine .. Laughing
Çok güzel oldu amaa.. Smile Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim de dosyam var...
Resim ve poster depom Laughing
HEPSİmin olduğu dergileri de direk oraya... Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Dosyaysa benim 2 tane Very Happy Ama defterim de var Laughing

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hemen yapmalıyım Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:02 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benimde var ve her Hepsi'cide olması gerekir... Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 5, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benimde böyle bir defterim var.. Very Happy
Fakat bir anlamadığım bir yer var bu başlık niye grup hepsi haberleri bölümünde Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi