Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Defteri

Böyle bir deftere sahip olmak istemisiniz?

Zaten var  
44%
  [ 44 ]  44%

Hemen hazırlayacağım  
46%
  [ 46 ]  46%

İyi bir fikir değil  
8%
  [ 8 ]  8%

Toplam Oylar : 98
hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 12:31 - Mesaj konusu: hepsi
Üye Üye
evet çok doğru oku oku bitmiyor

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 16:51 - Mesaj konusu: hepsi defteri
Üye Üye
benim böyle bir defterim yoktu bu fikir aklıma yattı hemen bir hepsi defteri yapacağım

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Takımdan Takımdan
Evet hemen yap bence de çok heyecanlı Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede yap.. Çok hoş birşey.. Canın sıkılınca aç oku.. Very Happy

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Hepsi Defteri
Üye Üye
bende zaten var hepsi defterinden

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Üye Üye
benim 1 tane var Very Happy
ama bitmek üzere 2. defteri alacağım Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biri yardım etsin ben beceremiyorum!!!! Crying or Very sad

CanoCaniko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Yeni Üye Yeni Üye
benimdee böyle bir defterim var Smile

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Üye Üye
güzel fikir Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Benim kocaman bir Hepsi dosyam var..
Buse'minde varr
Hatta konser günü getirmişti Beyza,Naz,Ayça falan bakmışlardıı..
Hepsi'mle ilgili ne bulursam koyuyorum içine ..
Çok güzel oldu amaa..

Aynen İlayda. Wink Dosya bende de var.Hem de 2 tane.Yakında 3.'ye başlayacağım.Defterim de var...Hepsi'mle ilgili aklıma ne gelirse yazıyorum.Resim vs. yapıştırıyorum.Gravity çalışmalarım filan.Süper oluyor.İnsanın baktıkça bakası geliyor. Very Happy

Kagann
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Yeni Üye Yeni Üye
Benim defterim yok ama bilgisayarımda Hepsi'ye ait bir sürü dosya ve resim var. Smile Ama bu fikir hoşuma gitti hemen yapmaya başlim.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben kesmeye kıyamadım ama dosya yaptım kalın bir dosyanın içine koydum aynı defter gibi çok güzel oldu

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Takımdan Takımdan
Ya ben başka dosyaya geçemem ki!
Bu dosyam da patlayacak yakında Confused
Ama çok da seviyorum dosyamı tipi süper...
Ne yapacağım bilmiyorum Confused

AZRA0909
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 00:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Yeni Üye Yeni Üye
benim defterim yok ama hepsi ile ilgili bir dosyam var Smile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 01:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Ayy ben artık Hepsi klasörü yapıyorum bayadır...İçişnde bir dosyada posterler diğerinde de röportajlar var...Ayrıca klasörümde 9 şubat için yazdığım mektubum,Hepsinin albümleri2. albümdeki hepsi çorabı,kızların dizide taktıkları antenli taçlardan Yasemin'inki,kon ser de Gülçine verdiğim bilekliği yaptığım boncuklşar malzemeler vs. vs. bir sürü şey var...Her hafta açıp açıp düzenliyorum...Çok tatlı oldu ya...Kapağına da kartonlarla renkli renkli Hepsi falan yazdım..Çok şeker! Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi