Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Defteri

Böyle bir deftere sahip olmak istemisiniz?

Zaten var  
44%
  [ 44 ]  44%

Hemen hazırlayacağım  
47%
  [ 47 ]  47%

İyi bir fikir değil  
8%
  [ 8 ]  8%

Toplam Oylar : 99
KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buse'nin defteri gibi çok sayfalı değil ama bende bir dosya var..Sırf poster var içinde..

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 18:55 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben posterleri duvara asıyorum genellikle karpostal falan var röportajlar var benim dosyamda. Wink

gokceyildiz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 19:25 - Mesaj konusu: ewet
Yeni Üye Yeni Üye
süper bir fikir bende yapacağım Very Happy Smile

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Hepsi defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yaptım dün akşam süper oldu,içine röportaj resimlerini koydum,canım sıkılınca da Hepsi hakkındaki düşüncelerimi falan yazıyorum,hem de günlük gibi oldu Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 6, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Ben daha Buse'me yetişemedim.. Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Evet ben de Oks sebebiyle ders çalışırken dikkatim dağılıyor diye Hepsi posterlerimi çok tatlı bir kutu aldım.Onun içine koydum.... Smile Yaşlanınca da saklayacağım o kutuda.Çocuklarıma diyeceğimbakın görüyormusunuz bu melekleri??Onlar benim her şeyim...Küçükken onları görmek için ne uğraşırdım.AMA BAKIN ŞİMDİ ONLARLA NE KADAR YAKIN ARKADAŞIM! Razz Laughing Laughing diyeceğim...

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 01:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Takımdan Takımdan
Allahtan benim masam posterlerimi görmüyor. Yoksa ben de böyle birşeye ihtiyaç duyabilirdim. Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 10:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yapıyorum

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 15:58 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Beyza o kutuyu bana ver ben sana yaşlanınca geri getiririm. Very Happy Laughing

sweetyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Yeni Üye Yeni Üye
güzel bir fikir bende yapıcam

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dersler çok yoğun bir boş anımda uğraşacağım(HEPSİ HEPSİM İÇİN) Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Küçükken onları görmek için ne uğraşırdım.AMA BAKIN ŞİMDİ ONLARLA NE KADAR YAKIN ARKADAŞIM! Razz Laughing Laughing diyeceğim...

hehe Laughing inşallah Beyza'cım.o günleri ben de görmek isterim Wink Laughing Very Happy Very Happy Razz

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Görevli Görevli
Kocaman amiin! Laughing Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallahh.Koskocaman bir amin de benden.

Laughing AAAMMİİİNNN!!!!

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 8, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Defteri
Takımdan Takımdan
"Hepsi Defteri" olarak değil de,özel olarak kullandığım bir defterim var...Ona Hepsi ile ilgili şeyler de yazıyorum bazen.. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi