Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ ÇANTALARI

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 18:33 - Mesaj konusu: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HEPSİ ÇANTALARI
Arkadaşlar, HEPSİ'mizin çantaları çıkmış.Buyrun resimler...

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

1. resimdekini çok beğendim şahsen... Razz

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende ne zamandır bunu siteye koymaya çalışıyordum,becerememiştim Laughing Sağol canım.Çok güzeller yani Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 03:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Takımdan Takımdan
Vayyy çok güzel ya Laughing

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 09:32 - Mesaj konusu: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süperler ya çok teşekkürler valla ben en çok ilk baştakini beğendim Cool

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
2008-2009 öğretim yılında tek bende olması dileğiyle (eminim ki bunlar orginal)

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Üye Üye
hemen alacağım

alara4
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 12:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Üye Üye
Ya bu çantalar çok güzel ama biraz yaşıma göre küçük kalmışlar alırım ama saklarım Very Happy Laughing hatıra olsun Very Happy

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 12:51 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Takımdan Takımdan
ben bu konuyu kaç kere gönderdim adminler onaylamadılar Sad

çantalar çok tatlı ama yaşıma göre çok küçük daha çok 0-8 yaş çantaları Very Happy ama bir tane alabilirim. Saklarım bende tokalarımı falan koyarım Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya hepsi çok güzel.ama 1.dahada güzel.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Takımdan Takımdan
Senin yine yaşına göre değil alara.. Laughing

Ben ne yapacağım ya? Smile

edit:ad ekledim çünkü araya mesaj girmiş. Very Happy

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bu çantaları Nükhet Duru bile alıyor Wink Yani bence 14,15 yaşındakiler bile kullananabilir.Benim de en çok 1. ve 2. hoşuma gitti.

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
çantalar çok tatlı ama yaşıma göre çok küçük daha çok 0-8 yaş çantaları

Olsun.Sırf HEPSİ var diye alacağım valla... Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
5. resimdekini çok beğendim ama Hepsi'min eşyaları bir dahaki seszonda çıkıcağını söylüyorlar çünkü her yerde aradım...

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çantalar çıkmış Sena'cım.Hatta İstanbul/Bağcılar'da bir yerde satılıyor.Kendi gözlerimle gördüm.%100 orjinal... Wink Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ ÇANTALARI
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Biliyorum bebişim ama gittiğim heryerde öyle dediler örnek olarak Carosel,Olivium,Galleria... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat