Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir + İki

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Hepsi Bir + İki
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede çok profesyonelce harika olmuş yani Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
Mehmet , Özgür ve Serdar harika olmuş.(Ne harikası ya bu bölümün mükemmelliğini anlatacak söz bulamıyorum. Smile )

Bu arada resimlerde muhteşem. Laughing

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
Evet resimler süper. Hele Mehmet' in bürosuna hayran kaldım Laughing Laughing

yoshyscemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 26, 2008 02:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Üye Üye
Yazım kurallarına da dikkat edilirse çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Yazanların emeğine sağlık.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 26, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Yazım kurallarına da dikkat edilirse çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Yazanların emeğine sağlık.

Yazım hatası göremiyorum..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 26, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Görevli Görevli
Tüm yazım kurallarına uymaya ve Türkçeyi düzgün kullanmaya azami özen gösteriyoruz. Ama sonuçta biz de insanız ve gözümüzden kaçan şeyler olabilir. Dikkatinizi çeken bir şey olursa bunu bize özel mesaj yoluyla bildirirseniz seviniriz Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 09:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
Bende göremedim,yazım yanlışı Confused Confused Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 10:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Süper! Razz Smile

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 13:55 - Mesaj konusu: Hepsi Bir + İki
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende yani bir yazım hatası göremiyorum.Devrem adlı moderatörümüzün de dediği gibi eğer yazım yanlışı olusa uyar yoshyscemre

yoshyscemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Üye Üye
Bazı bağlaçların (de,ki gibi) ve yine (gene) kelimesinin yazımında vardı benim gördüğüm. Bir kaç bölümdür gözüme takılıyordu ama bu konu bu kadar uzatılsın diye söylememiştim. Sadece bir sonraki bölümde daha iyi olsun diye ilgilenenlere söylemiştim. Yanlış anlaşılmasın. Ayrıca ilk okuyuşta farkedemeyenler için diyecek bir sözüm yok.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
Teşekkür ederiz yoshyscemre yeni bölümlerin yazımında daha dikkatli olacağımıza emin olabilirsin Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harika tek kelimeyle zekanıza ve yaratıcılığınıza hastayım Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben bir türlü bütün bölümleri okuyamıyorum... Crying or Very sad Fırsatım olmuyor.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
Benim de olmuyordu baştan sona okudum çok güzel bi' çözüm buldum Laughing
Varya, mükemmel olmış harika yaa...
Finali bekliyorum Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir + İki
Takımdan Takımdan
İşte Final Bölümümüz... Okuyan değerli yorumlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi