Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir Dizisi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 01:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Doğru, olabilir... Confused

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Fevkaladenin; fevkinin, fevkinde bir dizi ''Hepsi Bir''... Hepsi kızları Nevi şahsına münhasırlar. Razz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok açıklayıcı oldu..Teşekkürler Serdar Bey.. Razz Size bu konuda katlmadan kendimi alamıyorum..Gerçekten güzel bir dizi.. Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 00:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Anlıyorum seni Serdar Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 01:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Siz ikiniz komedisiniz ya...Bir de Berkan ile Mehmet katılsa aranıza... Very Happy Düşünemiyorum.Çok güzel açıklama yaptınız.Bu açıklamalara karşı diyecek söz yok.Serdar ve Fatih Bey Very Happy Fevkaladenin; fevkinin, fevkinde bir dizi Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 02:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Sümbül orayı anladım da "Hepsi kızları Nevi şahsına münhasırlar." kısmını anlamadım Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 12:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende orayı anlamadım Very Happy Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Serdar' dan günümüz Türkçesi ile bir açıklama bekliyoruz Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Heheh Laughing
Ama orda çok güzel bir iltifat geldi...
Serdar bu tabi...
Her zamanki gibi süper açıklamalarıyla... Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Serdar haklısın..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Alıntı:
Ben demişim ki;

Fevkaladenin; fevkinin, fevkinde bir dizi ''Hepsi Bir''... Hepsi kızları Nevi şahsına münhasırlar.

Olağanüstünün, üstünün üstünde bir dizi Hepsi Bir. Hepsi kızları sahip oldugu özelliklerden ötürü eşi benzeri bulunmaz. Razz

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:02 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çeviri için teşekkürler hiçbirşey anlamamıştım da Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Şükür Very Happy İyi demişsin ama Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ALINTI:
gizem1556:
Çeviri için teşekkürler hiçbirşey anlamamıştım da

Katılıyorum Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Çevirince daha da güzel olmuş sanki Laughing
Ama cidden 'süper' demişsin Serdar Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
17. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi