Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir Dizisi

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet daha mantıklı ve iyi ama onlara bu soruyu sorarak dizinin gidişatını değiştiremiyeceğim için sormuyorum. Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Site Admin Site Admin
KRALCCC demiş ki:
adventureman katılıyorum ama bir şey var döndürüp döndürüp aynı şeylerle devam ettiriyolar diziyi Bunun nedeni ne anlamadım

Söylediklerinle ikileme düşüyorsun, sorunun cevabını onlara sorarak alabilirsin demek istemiştim, Neyse bu konu sapmaya başladı başlığa dönelim ve lütfen Hepsi 1 Dizisi ile ilgili yorumlarla devam edelim arkadaşlar... Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
ben çok kocaman seviyorum ama bitmesinden korkuyorum... Crying or Very sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 02:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben çok seviyorum ya..İnşalah bitmez..Ama her güzel şeyin bir sonu var neyazık ki ..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Hocam diziye azcık kötü karakter eklenmeli. Önceden derdim kötüler olmasa diye ama onlarsız tadı tuzu olmuyor be... Razz Ben isterlerse kötü olarak gidebilirim yani... Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hiç durma git git Laughing Çağırsalar kötü karakter rolü bile olsa hangi Hepsi´ci gitmez ki?Şahsen ben gönüllüyüm.Ama nerde??

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende gönüllüyüm..Para felan istemez..Sadece oynayım o dizide..Şöyle bir mafya babası rolü..Yada çılgın bir genç rolü felan nasıl olur yaff... Very Happy Süper olur..

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 21, 2008 03:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Oyuncu olarak giderim yani, rol farketmez. Maksat; Hepsimi yakından görmek, şööyle sıkıca bir sarılmak, öpmek...Very Happy Başka hiç birşey istemem. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Aynen.... Laughing
Ben de gidebilirim...
Seve seve...
Perilerimi görcem...
Yeter ki bu gerçekleşsin... Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 22, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
seve seve giderim ya.. Razz

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Üye Üye
teşekkürler...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Neye teşekkürler anlamadım... Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Dizi kadrosu hakkında birinci sayfada bilgi verilmiş ya,herhalde ona teşekkür etmiş arkadaş... Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Aynen Serdar ben de anlamadım... Embarassed

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 00:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Samanyolu doğru söylüyor..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
16. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi