Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir Dizisi

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Aynı cevabı bana da verdiler.Bitmiyo dizi.Yayında... Razz

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anca oley be çok güzel bir haber

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 26, 2007 13:32 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
güzel haber

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Hepsi Bir 23. bölüm özeti ne zaman gelecek acaba!!!
Bu dizi Atv'de de iyi...

juanesk8954
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 30, 2007 16:02 - Mesaj konusu: hepsi bir 23.bölüm özeti
Yeni Üye Yeni Üye
acaba 23. bölümün özeti ne zaman eklenir
sagolun

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 30, 2007 16:09 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arıyoruz hocam ama daha erken

catwomen9513712
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 16:49 - Mesaj konusu: Süper
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede çok güzel bir dizi olacak...Şimdiden herkesin gözdesi bile oldu yani..Çok dahada ilerleyecekler... Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
arkadaşlar aramızdan hangisi kötü diyebilir ki ??
tek kelimeyle süper tabi ki... Very Happy Very Happy Laughing

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 4, 2007 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katılıyorum hepsicemrebuse Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Aynen arkadaşlar katılıyorum hepinize de Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 9, 2007 01:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
bencede süper dizi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 18, 2007 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
sağolun arkadaşlar...
umarım bitmez, umarım reytingler tekrar yükselir...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar dikkat ettimde herkes genel olarak senaristlerin ne yapmaya çalıştığını anlamadığını yada benzer şeyleri yazmış... Eğer dizi sizin tahmin ettiğiniz şekilde olsaydı yada sonucu kestirebileceğimiz şekilde olsaydı dizinin ne cazibesi kalırdı tahmin edebildiğiniz diziyi izlemek ne derece hoşunuza giderdi ? Tamam bazı tezatlıklar olmuş olabilir senaryo yönünden ama bunlar bir çok dizide de var. Idea
Ayrıca senaristlere karşı hakaretlerle dolu mesajlar var onaylanmayan.. Olumsuz düşüncelerinizde, eleştirilerinizde olacak tabi ama bunu ifade ederken düşünce olarak eleştiri olarak ifade etmelisiniz... Hakaret olarak değil.. Exclamation

En son adventureman tarafından Çarşamba, Aralık 26, 2007 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adventureman katılıyorum ama bir şey var döndürüp döndürüp aynı şeylerle devam ettiriyolar diziyi Exclamation Bunun nedeni ne anlamadım Question

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Site Admin Site Admin
O zaman onlara hakaret etmek yerine Diziden yetkililerle yada Tv kanalı ile vs. iletişime geçip bana sorduğunun soruyu onlara sorabilirsin... Ne dersin daha mantıklı ve daha güzel olmaz mı Wink Idea

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi