Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir Dizisi

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
biz bir aileyiz Devrem, gruphepsi.org ailesi Wink
bir ferdimiz(üyemiz) düşünmediyse diğeri düşünür, önemli değil... önemli olan, sonuç Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Hepsi 1 ile ilgili değilki bu sadece...

EmRe08
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Yeni Üye Yeni Üye
iyi ya yayından kalkmasında ne olursa olsun:D

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
dün yoktu ama Sad neyse haftaya koyarlar inşallah Sad

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Üye Üye
22.bölümle ilgili fragman özet filem çıkmadı mı ya

germanb0y
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Yeni Üye Yeni Üye
slmlar ben yeni üyeyim....
allahını seven bana neden pazar günü dizinin olmadığını söylesin nolur...... Crying or Very sad
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Yeni üye olduğunu söylemek için yanlış yer...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Haftayada çıkmazsa artık bilemiyorum yani neyse!!!

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dizinin özeti yok mu ya daha? Confused

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Misafir
Galiba dizi bitti.yayın akışında 2 günde buzda dans var Crying or Very sad

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Misafir
Of ya of şimdide fragmanı gördüm buzda dans cumartesi pazar saat 20.00 Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Merve94Yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süper dizi yaa..

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Naz açıklama yaptı ya önceki sayfalarda! Confused
Bitmemiş günü değişecekmiş diye...

manikDEPRESIF
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 20:01 - Mesaj konusu: HEPSİ 1 Dizisi (çok önemli)
Yeni Üye Yeni Üye
Önemli !!!

Herkese merhaba.. dizi yayından kaldırılmadı bizzat show tv ile mail yoluyla irtibata geçtim bugün.. biraz önce mailime cevap aldım ve önümüzdeki günlerde dizinin devam edeceğini ancak gününün ve saatinin tam olarak belli olmadığını söylediler. en kısa zamanda tekrar yayına girecekmiş dizi. lütfen herkes hepsi 1 dizisini izleyenlere söylesin. bu mesajımı okuyanlar herkese yaysın. arkadaşlar dizinin reytinglerinin düşmesini istemiyorsanız her pazar günü mutlaka izleyin ve olabildiğince, herkese izletin. böylelikle dizinin yayından kaldırılması hatta hatta gününün ve saatinin değiştirilmesi bile imkansızlaşır. şimdiden herkese teşekkür ederim.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Misafir
manikDEPRESIF öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle bir haberden dolayı allah senden razı olsun şimdi tepkimi veriyorum oleyyyyyyyyy Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi