Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir Dizisi

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 6, 2007 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Tempo demiş ki:
Hayır canım daha başlamadı.Sanırım 27 Mayıs'ta başlıyor. Wink

neeeeee???????ya çok üzüldüm o kadar geç mi??? Crying or Very sad Crying or Very sad

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 7, 2007 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
ay inşallah başlar da er yada geç...

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 7, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya show da gördüm bu pazar işallah başlıyor öyle yazıyordu

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 7, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Evet ben de gördüm onu.. Ben de buraya yazacaktım sen yazmışsın..Bu pazar başlıyormuş arkadaşlar... Laughing

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 8, 2007 07:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
Evet bende gördüm reklamını , pazar günü herkes tv başına.... Wink Wink Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 8, 2007 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
evet bende öbür başlığa yazmıştım bu pazar başlıyor bende gördüm... Very Happy

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 8, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
bende bende Surprised bende gördüm. pazar günü televizyona yapışın diyordu(ben uydurdum Very Happy ) pazar günü saat 20.00 da başlıyor.
o gün acemi cadı da var ama hepsi bir dururken ne yapayım acemi cadıyı. Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 8, 2007 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Görevli Görevli
Acemi Cadı cumartesi zaten.. Ama pazar da olsa Hepsi 1'i izlerim. Laughing

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
buseerenbuse demiş ki:
Teşekkürler adventureman ve Deniz. Wink

Rica ederim canım Mr. Green

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
İnşallah Yakında Başlar... Rolling Eyes

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Üye Üye
MART ayında televizyona geçiş yapacak bir de grubumuz var.Grup Hepsi'nin kızları Süreç Film ile bir gençlik dizisi projesinde anlaştılar.Bir dans okuluna giden dört genç kızın hayatının anlatılcağı dizide BOMB isimli gruptan tanıdığımız yakışıklı Bertan Horosan da bir rol alacak !

gizem61
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 9, 2007 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Yeni Üye Yeni Üye
uçmayalım dizi 13 mayıs pazar günü başlıyo dizide murat boz da oynayacak 13 mayıs pazar anneler günü başlıyo

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 10, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Site Admin Site Admin
Evet dizi 13 Mayıs Pazar günü saat 22:00 de Show tv de ekranlarda olacakmış...

xiphosuran
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Yeni Üye Yeni Üye
hepsine başarılar dilerim Laughing

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 11, 2007 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir Dizisi
Takımdan Takımdan
murat boz mu oynayacak?öyle bişey denmedi ama neyse. yaşasınn dizi başlıyor çok şükür beklenen an geldi o zaman Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi