| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Görevli

|
Sezon Finali:
Arkadaşlar ATV müşteri temsilcisini aradım. Telesekreter beni müşteri temsilcisine bağladı. Adımı soyadımı sordu. İşte söyledim adımı. Ben dedim Hepsi Bir dizisi bitti mi acaba?. Müşteri temsilcisi hayır Hepsi Bir dizisi gelecek sezon devam edecek dedi. Ama final yazıyordu dedim. Hayır sezon finaliydi dedi... Dizinin ismide aynı şekilde devam edecek dedi.
Böyle yani.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Üye

|
doğruluğu kesinse şu anda mutluluktan uçuyorum  |
|
|
|
|
| MerveEla |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Yeni Üye

|
ayy çok güzel çok sevindim bende arayacağım ve soracağım off çok hecanlıyım yaa
benim için şans dileyin...
---
Düzenleme:devrem
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
Lütfen mesajınızın tamamını koyu renklerle yazmayınız! |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Oleyyy çok sağol Serdar abi allah ne muradın varsa versin bulanıma girmiştim valla  |
|
|
|
|
| erkaninho |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Yeni Üye

|
inşallah devam eder dizi, bu dizi süper, keşke hiç bitmese!
---
Düzenleme:devrem
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ne bu gerçek mi!!!!! eğer gerçekse  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Hepsi1 |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
çoookk güzel bir haber ya  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Takımdan

|
Valla süpersin devrem çok sağol kardeşim....  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Üye

|
süpeeer  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Takımdan

|
Alllaaaaahhh.... Yaşadıkk.... 2 gündür yastaydım... Bu haberi verdiğin için ççook teşekkür ederim....
Atv ekibi sizi çok seviyoruz... |
|
|
|
|
| hepsitolga |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Yeni Üye

|
ya ohhh içime su serptiniz sağolun yaa dün gece kahroldum evde teşekkürler...  |
|
|
|
|
| hepsisezgin |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Yeni Üye

|
valla çok sevindim şuan dünyanın en mutlu insanıyım şuan çok teşekkür ederim bizimle paylaştığın için böyle güzel bir mesajı çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| hepsiygec94 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali) |
|
|
Üye

|
| ay süper çook sağol çok sevindimm |
|
|
|
|
|
|