Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Görevli Görevli
Sezon Finali:

Arkadaşlar ATV müşteri temsilcisini aradım. Telesekreter beni müşteri temsilcisine bağladı. Adımı soyadımı sordu. İşte söyledim adımı. Ben dedim Hepsi Bir dizisi bitti mi acaba?. Müşteri temsilcisi hayır Hepsi Bir dizisi gelecek sezon devam edecek dedi. Ama final yazıyordu dedim. Hayır sezon finaliydi dedi... Dizinin ismide aynı şekilde devam edecek dedi.

Böyle yani. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Site Admin Site Admin
Wink

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Üye Üye
doğruluğu kesinse şu anda mutluluktan uçuyorum Very Happy

MerveEla
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Yeni Üye Yeni Üye
ayy çok güzel çok sevindim bende arayacağım ve soracağım off çok hecanlıyım yaa
benim için şans dileyin...

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
Lütfen mesajınızın tamamını koyu renklerle yazmayınız!

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Oleyyy çok sağol Serdar abi allah ne muradın varsa versin bulanıma girmiştim valla Laughing Laughing

erkaninho
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Yeni Üye Yeni Üye
inşallah devam eder dizi, bu dizi süper, keşke hiç bitmese!

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
ne bu gerçek mi!!!!! eğer gerçekse Twisted Evil Razz Cool Laughing Smile Very Happy Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnanmıyorum ya Shocked Süper Surprised Very Happy Shocked Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
çoookk güzel bir haber ya Very Happy Very Happy Very Happy

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Takımdan Takımdan
Valla süpersin devrem çok sağol kardeşim.... Wink

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Üye Üye
süpeeer Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Takımdan Takımdan
Alllaaaaahhh.... Yaşadıkk.... 2 gündür yastaydım... Bu haberi verdiğin için ççook teşekkür ederim....
Atv ekibi sizi çok seviyoruz...

hepsitolga
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Yeni Üye Yeni Üye
ya ohhh içime su serptiniz sağolun yaa dün gece kahroldum evde teşekkürler... Very Happy

hepsisezgin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Yeni Üye Yeni Üye
valla çok sevindim şuan dünyanın en mutlu insanıyım şuan çok teşekkür ederim bizimle paylaştığın için böyle güzel bir mesajı çok teşekkürler Wink

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Dizisi Hakkında Bilgi... (Sezon Finali)
Üye Üye
ay süper çook sağol çok sevindimm

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 26 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi