Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Görevli Görevli
Hepsi Bir (1) Atv 27. Bölüm Özeti - Eski 48. Bölüm Özeti

Bahçeye toplanan herkes Eren ve Gülçin'in kendilerini yemek arabasına kilitlediğini görür ve neden böyle birşey yaptıklarını anlamaya çalışır. Eren ise; yemek şirketinin çevreyi kirlettiğini anlatır!

Terapistin verdiği ödev sonucu kızların yazdıkları kâğıtları ele geçirmek isteyen çocuklar, bir yolunu bulup amaçlarına ulaşırlar: Kızların çocuklar hakkında yazdıkları şeyler oldukça şaşırtıcıdır! Çocuklar, kızların yazdıkları doğrultusunda hareket etmek için kolları sıvarlar. Kâğıtlarda yazılanları yerine getirmeye çalışan çocuklar, kızların olumsuz tepkileri karşısında oldukça şaşırırlar. Kızlar ise çocuklardaki değişikliği anlamaya çalışır fakat işin içinden çıkamazlar...

Bu arada okulda yeni bir dedikodu çıkmıştır. Bu dedikoduyu çıkaran dedikoducu kızlar Korkut ve babasının konuşmasına şahit olur ve yanlış anlarlar: Babasının, Korkut’un Yasemin’le evlenmesini istemediğini düşünen dedikoducu kızlar, bunu ilk fırsatta Yasemin’e söylerler. Ne kadar beli etmemeye çalışsa da, Yasemin bu duruma çok üzülür ama Korkut’a gerçeği soramaz. Korkut ise, Yasemin’deki değişikliği fark etmesine rağmen fazla üstünde durmaz...

Erol Hoca, Bayan Berbatov’un akvaryumuna koymak üzere evdeki balığını getirir. Balığın adı Rosalind’dir. Bayan Berbatov çaktırmamaya çalışsa da, oldukça bozulmuştur. Romeo’nun ilk aşkı olan Rosalind, yeni yerinden son derece memnundur ama, bu sefer de Rosalind’in gelmesiyle birlikte, Juliet depresyona girer. Erol çareyi balıkları kendi odasına götürmekte bulur...

Evlendiklerinden beri baş başa kalamayan Alev ve Bora, bir gecelerini okulda geçirmeye karar verirler. Oldukça romantik bir gecenin ortasında Muti’ye yakalanan Alev ve Bora, tam her şeyin bittiğini düşünürken, Muti’nin onları Erol Hoca'nın odasına kilitlemesiyle yine baş başa kalırlar. Alev ve Bora; bütün geceyi Erol Hoca'nın odasında geçirir, ama sabah kötü bir sürprizle karşılaşırlar: Bayan Berbatov’un balığı Juliet ölmüştür... Bu arada, kendisini tekrar yemeğe davet etmesiyle birlikte Erol Hoca’yla yemeğe çıkan Füsun ise, Erol Hoca’nın yaptığı teklif karşısında çok şaşırır!

En son devrem tarafından Salı, May 13, 2008 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Teşekkürler devrem Smile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler...

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ellerine sağlık çok güzel bir bölüm olacak

Crazy4Hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Teşekkürler Devrem

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Üye Üye
Güzel ama ilginç bir bölümdü. Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bu bölümü izleyememiştim sağol devrem iyi oldu benim için

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Görevli Görevli
Sağol Serdar. Güzel bir bölümdü ama Yasemin' ime çok üzüldüm. Aynı şekilde "c'em"re' ' ye de çok üzüldüm. Confused Ağlıyordum nerdeyse Yasemin ayrılalım dediğinde; çok duygulandım. Sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Görevli Görevli
Naz ben bu son 2 bölümde eskilere dönüş sezdim... Yani eskisi gibi biraz daha duygusala vurmaya başladılar işi... Bence süper yapıyorlar. Smile

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dünkü bölümü biraz izledim, ama Yasemin'e ne olduğunu anlamadım. Çok da merak ediyorum... Söylerseniz sevinirim... Teşekkürler... Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel bir bölümdü ama Yasemin'le Korkut'a çok üzüldüm Crying or Very sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Gülçin de Mertten ayrılsa tam olur. Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir bölümdü ama yaseminle korkuta çok üzüldüm gülçinle mertte sevindim

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzeldi ama umarın Yasemin'le Korkut ayrılmaz Crying or Very sad

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Üye Üye
aynen bende seyma Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi