Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Alıntı:
ya yaseminle korkut neden ayrıldılar?? birdenbire

Evet, ani oldu aslında...
Korkut'un babası Yasemin'le evlenmesini istemiyormuş o yüzden ayrıldılar... Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hayır öyle değil ki Korkut'un babası Yasemin'le evlenemezsin diye bağırdı sonra çok bağırdığı için sesini kıstı cümlesini "çünkü bu kafayla gidersen kız senden uzaklaşır."diye devam ettirdi.Haliyle son kısmı duyamadılar.Aslında Yasemin'le evlenmesini istiyor.Yanlış anlaşılma.Umarım bu yanlış anlaşılma yüzünden ayrılmazlar.Ama ben bölüm sonralarına doğru çok feci duygulandım.Ağlıyordum nerdeyse. Crying or Very sad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Bence de ayrılmasınlar..
Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Crying or Very sad Crying or Very sad
Ben oraları izlemedim...
Yaa Yasemin'im de Korkut da acı çekecek şimdi ya off!! Crying or Very sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bu bölümü hiç izlemedim ama Yasemin ile Korkut ayrılmamalı..Bence ayrılmayacaklar... Ayrılsalar bile barışmaları uzun sürmez sanırım.. Sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 02:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Görevli Görevli
Off bugün izledim bu bölümü ancak....Şimdi bitirdim ve hüngür hüngürüm ya... Crying or Very sad Crying or Very sad
Severken ayrılmak kötü ya...İki taraf da seviyor bide...Zaten ayrılmamız en doğrusu dediğinde koptum of... Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Ne ayrılıklar yaşıyorlar yaa... Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi