Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Görevli Görevli
Bence de eskilere vuruyorlar ama bazı insanlar bunu yazacak bir şey bulamadı, başa dönüyor, dizi ilerlemiyor gibialgılayabilirler. Confused

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Yasemin & Korkut
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya Yasemin ve Korkut ayrılmasın... Severek asyrılmak acıdır.. Confused

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 19:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Üye Üye
ya ablam konuşuyordu bir ara Gülçin Mert'e akşam sarılmadan önce ne söylendi de gülçin sarıldı böyle Question

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mert dedi ki madem sevgili olduğumuzu hatırlamıyorsun bende hatırlatmaya çalışmayacağım gel yeniden sevgili olalım dedi.

---
Düzenleme:devrem

Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

kivircikdalton
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Yeni Üye Yeni Üye
Süper bir bölümdü sonunda gülçin ve mertim barıştı çok mutluyum ama umarım yoshyle korkut ayrılmaz birde sizce füsun teyze erol hocanın teklifine ne diyecek Question Question

---
Düzenleme:devrem

Duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe yazım kurallarına uyunuz!

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Dizinin bu bölümü de güzeldi.Hele Yasemin ve Korkut'un ayrılma sahnesinde resmen ağladım.Çok duygulandım. Crying or Very sad Çok duygusal bir sahneydi.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Sağol Serdar. Güzel bir bölümdü ama Yasemin' ime çok üzüldüm. Aynı şekilde "c'em"re' ' ye de çok üzüldüm. Ağlıyordum nerdeyse Yasemin ayrılalım dediğinde; çok duygulandım.

Ben Yasemin'in tam olarak ne dediğini göremedim, içerdeydim...
Ama tahmin ettim Crying or Very sad
"c'em"re' ye ben de çok üzüldüm...
Cemre'm "Sen sadece dürüst ve açıksözlü ol, yeter" dedi ya...
Ben o an öyle garip şeyler yaptım ki annem:
-Yeter Buse, şımarma...
-Ne şımarması yaa!! Crying or Very sad Görmüyor musun, yine kötü şeyler olacak!! Crying or Very sad
- ... Confused

Yani en ayrılmaz çift, büyük darbe aldı(Yasemin-Korkut'tan bahsediyorumm... Sad )

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Umarım ayrılmazlar. Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Umarım yaa!!
Çok kötü olacağım yoksa yine!!
Zaten yeni barıştılar Confused

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah ayrılmazlar ya Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Görevli Görevli
Yav arkadaşlar dizi ya sonuçta. Elbet barışırlar bu kadar kafaya takmayın! Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Serdar...
Ben'den bahsediyoruz...
Ben? Ve kafaya takmamak?
Hem de böyle bir konuyu?
Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya yaseminle korkut neden ayrıldılar?? birdenbire Confused

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
seyma33 sana o hatırlayamadığın yeri kısaca söyleyeyim
mert:sevgili olduğumuzu hatırlamıyorsan yeniden, sıfırdan başlayalım, dedi ve sarıldılar çokda iyi oldu ama yasemine çok üzülüyorum

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 27. - Eski 48. Bölüm Özeti ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burjuyasemin bende öyle dedim zaten ya yoshy ile korkut ayrılmasınlar ayrılırlarsa çok üzülürüm

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi