Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Görevli Görevli
Hepsi Bir (1) Atv 26. Bölüm Özeti - Eski 47. Bölüm Özeti

“Mutluluk, bizde olmadığı halde, başkalarına verebileceğimiz tek şeydir.”

Alev ve Bora’nın yine akıl almaz bir biçimde kavga etmiş olmaları, kızları ve çocukları hayrete düşürür! Bora’yla asla birlikte olamamalarına rağmen Alev’in büyük bir sürprizi vardır: Alev hamiledir! Bu haber karşısında şok olan kızlar, bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışırken, asıl şoku Bora yaşar! Bora’nın tepkisi karşısında, işi kendisini sevmemekle suçlamaya kadar götüren Alev, Bora’ya karşı oldukça sert bir tutum takınır...

Cemre ve Emre’nin kendisine hazırladığı sürprizi merak eden Zeynep, aldıkları müthiş oyuncak arabayı görünce oldukça sevinir. Zeynep’in sevincini paylaşan biri daha vardır: Yasemin!

Korkut’un okulda dolaşan bir dedikoduya kulak misafiri olması ve bunu hemen çocuklarla paylaşması sonucu, Mert ve Emre, Gülçin ve Cemre hakkında oldukça yanlış fikirlere kapılırlar. Okulda dolaşan dedikoduya göre, Gülçin Mert’ten sıkıldığı için unutkanlık numarası yapmakta; Cemre ise Emre’yle zengin olduğu için evlenmemektedir! Korkut’un terapistten aldığı öğütler de işin içine eklenince, çocuklar, kızlara karşı her zaman olduğundan çok daha farklı bir tutum sergilemeye başlarlar!

Yemek firmasını kötü yemekleri yüzünden rahatsızlanan birkaç öğrencinin durumunu öğrenen Eren, bir şeyler yapabilmek için kolları sıvar: Füsun ve Erol’la konuşması bir işe yaramayınca, Barış’ı da alarak, yemek arabasının içine gizlenir. Yemek arabası boş arazide bir dere kenarında durunca, çaktırmadan arabadan inen Eren ve Barış, yemek şirketinin çöplerini bir dereye boşalttığını görürler. Gördükleri Eren’i oldukça kızdırır. Bu konuda bir şeyler yapılması gerektiğini düşünen Eren, yanlış anlaşılacağını düşünmeden herkese, tepkilerini göstermenin bir yolunu bulmaları gerektiğini söyler. Söylediği bu masum söz, okulun dedikodu kazanında, dallanıp budaklanmaya başlar!

Cemre’nin kendisiyle evlenmesi için aniden fakir numarası yapmaya başlayan Emre, Cemre’nin tepkisi karşısında oldukça şaşırır! Mert ise, Gülçin’in kalbini yeniden kazanmaya çalışırken, yanlış anlamalar sonucu Mert’in artık gitar çalamadığını ve yeteneğini kaybettiğini düşünen Gülçin, ne yapacağına karar vermekte zorlanır! Bütün bunlar olurken Eren, herkesten gizli bir plan yapar: Planını gerçekleştirmeyi başardığında ise, bütün akademi şaşkınlık içerisinde kalır!

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Teşekkürler!Süper bir bölüm olacak Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Sağol devrem Wink
Süper bir bölüm olacak, çok merak ettim... Laughing

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
teşekkürler süper bir bölüm olacak

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Serdar.
Ben fragmanı izledim Eren kendini zincirliyordu.Süper bir bölüm bekliyor bizi.

seyma1846
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Yeni Üye Yeni Üye
ya ben az önce baktım yayın akışında hepsi birin olması gereken yerde şehrin adamı diye bir flim var dizi bitmiş olamaz değil mi ben daha dün fragmanlarını gördüm Crying or Very sad Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir bölüm olacak fragmanını izledim

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 18:56 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper bir bölüm Wink Umarım çocuklarla kızların arası bozulmaz bu dedikodular yüzünden Mad Rolling Eyes Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tüm kötü olaylar da bizim kızların başına geliyor ya! Sad Evil or Very Mad

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süper bir bölüm olacak

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir bölüm olacağından eminim harika olacak Wink Rolling Eyes Very Happy Very Happy Very Happy

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
Ama arkadaşlar ATV'nin sitesinde Salı günü saat 20:00'da şehrin adamı diye biri film olduğunu gösteriyor Crying or Very sad

cemrosyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:43 - Mesaj konusu: cemre
Yeni Üye Yeni Üye
acaba cemrenin tepkisi ne olacak? Rolling Eyes

evreka
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Yeni Üye Yeni Üye
Ya bende baktım Sabah fragmana ama akşam şehrin adamları diye bir film varmış yayın akışınada baktım lütfen konuya açıklık bulalım...

yoshyscemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
evet ben de gördüm. sabah hepsi 1 i gösterirken akşam şehrin adamı diye bir filmin fragmanını gösterdiler.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi