Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:33 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede... Wink Laughing

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sabır Very Happy

cemremiy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 5, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Yeni Üye Yeni Üye
evet fragmanıda gördüm süper gerçekten her zamanki gibi heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor...

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben fragmanı 1 kez izledim ama bir daha denk gelmedi

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süperdi bölüm ya ama Erol hoca çok kızdı Sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Görevli Görevli
Cemre ve Emre arasında olan herşeye hayran kaldım...Cemre' nin tonlamaları falan çok güzeldi. Gülçin yine harikaydı. Mert' i öpmesi falan Smile

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Naz Mert'e tekrar ilgi göstermesi çok güzeldi Very Happy keşke hep böyle olsalar Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Misafir
Bakalım Emre bu işin altından nasıl kalkacak Evil or Very Mad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Görevli Görevli
Eski bölümleri andıran bir bölümdü. Uzun zaman sonra ilk kez Gülçin süperdi unutkanlık dışında diyorum. Smile

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Bakalım Emre bu işin altından nasıl kalkacak Evil or Very Mad

Gerçekten Cemre duyduğunda olacakları düşünmek bile istemiyorum

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
çok güzeldi...

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
emrenin stratejisine hayran kaldım.bu bölüm emre çok iyidi.ama oğlanlara kızdım.özellikle KOrkut'a Evil or Very Mad bir iki kızın sözlerine niye inanıyorlar sanki?? Mad

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Mert çok sevindi ya Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülçin süperdi.

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sonlarında Gülçin şey diyor ya orada koptum pembe bu zincirlerin içinde kayboldu bir dahakine senin gibi mavi giyeyim diyor Very Happy çok komik ve hala saf çok temiz yüreği Very Happy o da çok tatlı 3 mayıstaki bgm konserinden sonra ona iyice kaynadı kanım çocukları çok seviyor ya çok tatlıydı hep öpücük yolluyordu her neyse süper bir bölümdü! yine! Very HappyRazz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi