Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
Alıntı:
(D: Doktor HF: Hepsi Fanları ATV: Kanal işte ATV )

D: Hepsi 1 adlı hastanın yakınları kimler acaba?
HF: Biziz doktor bey. Durumu nasıl? İyileşecek mi?
D: Hastada sürekli gün saat ve kanal değişimine bağlı olarak Totalde ve AB Grubunda reyting düşüşü olmuş. Biz hastayı kurtarmak için elimizden geleni yaptık. Ama malesef... Sad
HF: Yoksa... Yoksa.. Doktor Bey. Hepsi 1'i kaybettik mi Crying or Very sad
D: Hayır. Biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası size ve hastanın dayanma gücüne kalmış. Malesef bilim Hepsi 1'e en fazla 3 ay ömür biçiyor. Yine de Allah'tan ümit kesilmez... Metanetli olun... Sad
HF: Crying or Very sad Ooy oy zamanında kıymetini bilemedik Crying or Very sad Gitti dağ gibi dizi eridi gitti Crying or Very sad Gençliğine doyamadan eridi gitti Crying or Very sad
ATV: Hep benim yüzümden Crying or Very sad Zamanında değerini bilemedim reklamlara yüklendim ha yüklendim Crying or Very sad Çok gittim üstüne garibanın çoook Crying or Very sad Sağlığında bir rahat bir huzur veremedim. Vay ki vay Crying or Very sad

çok güzel yapmışsın.dizimizin kıymetini bilmiyorlar bencede...
üff şimdi bir hafta daha bekle kolaysa...

En son gizem15 tarafından Salı, Nisan 29, 2008 17:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yani haftaya var Razz

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar ATV'yi suçlamayalım.. Laughing
Bakın dizi yetişmemiş.. Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İyi iyi, sevindim Very Happy Teşekkürler mart17 Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Görevli Görevli
Yav nasıl ATV'yi suçlamayalım dizinin fragmanını gördüm ben. Yani Atv yayına yetiştirememiş Beril... Confused Dizinin bölümlerinin yetişmeme gibi bir durumu çok zordur. Çünkü dizi nerden baksan 2-3 bölüm önden gidiyor. Neyse konudan devam edelim. Hepsi Bir Atv 26. Bölüm Özeti hakkındaki görüşlerimize devam edelim. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inanmıyorum yok bu hafta Crying or Very sad Evil or Very Mad Mad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Demek yetişmemiş Crying or Very sad

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede eğer dizi yetişmeseydi fragmanını izleyemezdik
bu durumda istemeden kötü şeyler düşünüyorum

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Orası'da doğru ama bunlar gelecek günler için hazırlık bence çünkü düşünürsek yeni albüm çıkacak tabi onun hazırlıkları dansları yeni klipleri... Rolling Eyes

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Site Admin Site Admin
Çekilmiş olabilirde dublajları bitmemiş olabilir. Rolling Eyes

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Atv avrupa kanalarında Yaban gülü var... Confused Rolling Eyes

evreka
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Yeni Üye Yeni Üye
Atv Avrupa da da yok İnşallah haftaya çıkar ne olursa olsun ama bitmesin Sad

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sana %100 katılıyorum evreka yaa inşallah bitmez...

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 21:38 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Merak etmeyin reytinler tam yükseliyorken bitmez sanırım... Rolling Eyes

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
Bencede bitmez sanırım.Ama biz konuya dönsek daha iyi olur sanırım zaten birazdan devremde bir kez daha uyarır.(Kötü birşey söylemiyorum yanlış anlamayın Very Happy )

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi