Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Ama bu haksızlık Evil or Very Mad Crying or Very sad

yoshyscemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 21:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
dizinin özeti de yok atv de. demek ki günü belli değil. ya da bu hafta yayınlanmayacak. ama neden durup durup böyle yapıyorlar ki hiç anlamadım.

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol.Yine güzel bir bölüm Wink

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
umarım dizinin sadece günü değişir yani tamamen kaldırılmaz

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yaa genemi olmaz ya olamaz Evil or Very Mad Crying or Very sad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 08:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Olan hep bizim diziye oluyor başka gün bulamadılarmı "şehrin adamı"koymak için Evil or Very Mad

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 09:46 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler ben bu bölümü izleyemedim.

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya olamaz Hepsi 1 yokmu?Bu hafta Crying or Very sad Rolling Eyes Evil or Very Mad

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
üff ya! Hep bizim diziye denk geliyor böyle şeyler Twisted Evil

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Üye Üye
evet katılıyorum sana erencx hep bizim dizimize denk geliyor.bir kanalını,bir saatini ,bir gününü değiştiriyorlar ondan sonra reyting yapmıyor diyorlar.çocuk oyuncağı yaptılar iyice Evil or Very Mad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
Yoksa dizi bitiyor mu? Shocked

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum arkadaşlar. Confused Hep bizim diziye denk geliyor nedense. Hangi gün olacağı da belli değil. Bari o belli olsaydı Confused Bir kere de başka dizinin yeri değiştirilse şaşarım Confused

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
atv özetini de kaldırmış Evil or Very Mad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Takımdan Takımdan
(D: Doktor HF: Hepsi Fanları ATV: Kanal işte ATV )

D: Hepsi 1 adlı hastanın yakınları kimler acaba?
HF: Biziz doktor bey. Durumu nasıl? İyileşecek mi?
D: Hastada sürekli gün saat ve kanal değişimine bağlı olarak Totalde ve AB Grubunda reyting düşüşü olmuş. Biz hastayı kurtarmak için elimizden geleni yaptık. Ama malesef... Sad
HF: Yoksa... Yoksa.. Doktor Bey. Hepsi 1'i kaybettik mi Crying or Very sad
D: Hayır. Biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası size ve hastanın dayanma gücüne kalmış. Malesef bilim Hepsi 1'e en fazla 3 ay ömür biçiyor. Yine de Allah'tan ümit kesilmez... Metanetli olun... Sad
HF: Crying or Very sad Ooy oy zamanında kıymetini bilemedik Crying or Very sad Gitti dağ gibi dizi eridi gitti Crying or Very sad Gençliğine doyamadan eridi gitti Crying or Very sad
ATV: Hep benim yüzümden Crying or Very sad Zamanında değerini bilemedim reklamlara yüklendim ha yüklendim Crying or Very sad Çok gittim üstüne garibanın çoook Crying or Very sad Sağlığında bir rahat bir huzur veremedim. Vay ki vay Crying or Very sad

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bir (1) Atv 26. - Eski 47. Bölüm Özeti Ve Yorumları
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar biraz önce Atv'yi aradım.Dizinin neden bu hafta olmadığını sordum.Yayına yetiştirilemediğini ve haftaya aynı gün aynı saatte yayında olacağını söylediler. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi