Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Bağış Yaptı..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 17:04 - Mesaj konusu: Hepsi Bağış Yaptı..
Takımdan Takımdan
11 Mart 2008 günü Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada Acun Ilıcalı tarafından düzenenlenen Engellilere Yardım Kampanyasında "Hepsi Grubu" 3 bin YTL bağışta bulundu..
Ayrıca Sen Bir Tanesin adlı şarkının nakaratını söylediler. Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Hepsi bağış yaptı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne güzel birşey Hepsi'mize de bu yakışır zaten.

halisalaca
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Yeni Üye Yeni Üye
hepsime yakışır.Smile
onları bu hallini bildiğim için seviyorum

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hepsi'ye de bu yakışır zaten.Tebrikler Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Görevli Görevli
Evet biliyorum canım...Sağol yine de... Smile
Süper yav...Hepsi'me şımarık ve ukala diyenler utansın... Wink

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Üye Üye
yakışır hepsi'me

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İşte Hepsi farkı..Yakışır canlarıma...

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet biliyorum canım...Sağol yine de...
Süper yav...Hepsi'me şımarık ve ukala diyenler utansın...

Kelimesi kelimesine katılıyorum Beyzacığım...Sağol tatlım.Biliyordum ama olsun... Wink
Edit:Alıntı yapmayı unutmuşum.

En son sumbul tarafından Çarşamba, Mart 12, 2008 20:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Takımdan Takımdan
Gerçekten süperler.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Görevli Görevli
Programda mı söyledilerr..!!!

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok duyarlılar gerçekten de...

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu davranışları onlara çok yakıştı, helal olsun.

ultrAslanbiaa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Yeni Üye Yeni Üye
süperr Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya ben o programı izledim.ama hepsinin öle birşey yaptığını görmedim.yani bağış yaptığını.ha.ben ama sadece evrenin yarışmasını izledim.neyse youtube dan bakıyım.belki o programı bulurum...

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Bağış Yaptı..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İşte bizim Hepsi'miz..Fark burda.. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat