Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Tekrar Bölümleri

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Görevli Görevli
Bugün izledim! Twisted Evil Hırsız Alev, güzelim evi dağıttı! Evil or Very Mad Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Takımdan Takımdan
Cumartesi 20 dakika falan izleyebildim çünkü erken çıkmak zorundaydım evden Laughing
Bugün de dershane sınavı vardı, 10 dakika falan izleyebildim sadece Crying or Very sad
Ama özet olarak gösterdikleri bölüm dünkü bölüm müydü? Confused
Bana sanki dünkü bölümün devamını özet olarak bugün geçtiler gibi geldi de Confused

Hero93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Görevli Görevli
Çok güzeldi bu bölüm ya... Laughing Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya evin hali neydi ya Very Happy çok kötüydü Smile

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 10:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İzlemeyi unuttum!Sen sabahın 7'sinde kalk izlemeyi unut! Crying or Very sad

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 00:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben izleyemiyorum. Crying or Very sad
Öğlenci olduğum için uykucu oldum çıktım! Very Happy

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 10:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar şu anda oynuyor.Ben izliyorum. Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dün dershanem vardı izleyemedim...
Bugün 11:42de uyandım izleyemedim...

Kısmet bir dahaki pazara Rolling Eyes

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Takımdan Takımdan
Dün yaklaşık yarım saat izledim, bugün de tamamını!!
Cemre&Cem hala barışmadı Sad
Oooff... Crying or Very sad

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Üye Üye
Eski bölümlerle kendimizi avutuyoruz. Sad

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Görevli Görevli
Eski bölümler dahi olsa hâlâ yeni bölüm gibi sabırsızlıkla izliyorum ama.. Çok güzel oluyor.. Duygulanıyorum bazı anlarda .. Bugün bizim Flamengo karmaşası vardı malesef .. Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Takımdan Takımdan
Cem'im de Cemre'mi elde etmeye çalışıyor yine Cool

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende izledim süperdi Wink

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Üye Üye
bugün 2 bölümü üst üste gösterdiler Very Happy

Hero93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Tekrar Bölümleri
Görevli Görevli
Ondan 9'da daha vardı..Bende izledim..Sevgililer günüydü..(Dizide yani Wink )

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi