Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Reytingleri

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Üye Üye
inanmıyorum ya abuk subuk izdivaç programı bile geçmiş millet neler izliyor ya Mad

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Evet süper.. Sad

Ama Binbir Gece böyle sezon finali yaparsa çok normal.. Sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende hiç şaşırmadım.. Zaten reytingler yazılmadan önceki yorumlarda dedim bu haftaçok kötü reyting gelecek diye.. Kendimi hazırlamıştım buna.. Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Ama normal...Binbir Gece... Confused

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hep binbir gece'nin yüzünden.... Mad gıcık oluyorum ya...annem de tutturdu "ben binbir gece"yi izleyeceğim diye...ben de hepsimi zor güç binbir geceye reklam girince falan izleyebildim... Evil or Very Mad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 08:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Biz 2 ayrı televizyondan seyrettik Laughing
Neyse ama dediğim gibi şimdi konular da olacağı için iyi olacak bence Wink

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 01:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Görevli Görevli
Reytingler seneye muhteşem olacak. Görürsünüz. Laughing

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 8, 2008 11:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Üye Üye
ya arkadaşlar asıl bizim derdimiz hepsi 1'in bitmesi.nası olurda biter ya... .... Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Bitmedi ki!!
Artık derdimiz tekrar reytingler olabilir Cool
Ama tabi umarım gelecek sezon reyting patlaması yaşarız tekrar Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Evet inşallah Rolling Eyes

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence ara vediğimiz için ilk bölüme hasret doğacak ve herkes yeni sezonun ilk bölümünü izleyecek... Ve büyük bir rating patlaması ile 1. biz olacağız..

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah dediğin gibi olur efsanekral...

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Üye Üye
hepsi 1'siz geçen ilk haftamız.. Sad

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet canım maleseff ya...

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evil or Very Mad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
75. sayfa (Toplam 76 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 74, 75, 76  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi