Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Reytingleri

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben üzüldüm ama Buse'nin neden üzülmediğini anladım çünkü Binbir Gece canlı yayın yaptı Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Kötü, kötü, kötü...Ama alıştım yani ne diyeyim. Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Buse'nin neden üzülmediğini anladım çünkü Binbir Gece canlı yayın yaptı

Yok onun yüzünden çok iyi bir reyting beklemiyordum sadece...
Üzülmememin nedeni dizinin devam edecek olması bunun için kendimi üzemem yani şimdi bu kadar sevince karşılık Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet Buse seni yanlış anladım sanırım Embarassed

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Olur böyle şeyler Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Ama reytingler yüzünden de devam kararı final kararına dönüşebilir biliyorsun değil mi Buse?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Bilsem de bilmemezlikten geliyorum Naz... Laughing
Ama bu hafta hiçbirinizin geçen haftadan daha iyi bir sonuç beklediğini sanmıyorum yani Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Evet ama ben yine de alıştım.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Ama sen ve diğer herkes daha da iyi olacağına inansın!..
Hem yeni isimle olursa dizi(bunu da sor Naz Laughing ) daha dikkat çekici ve değişik olabilir Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Yeni isimle, sezon finalinden sonra devam ediyor...Pes. Başka örneği var mı?

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 23:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Üye Üye
ama dizi atv avrupada yayınlanmadı bu hafta Sad

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 10:19 - Mesaj konusu: Reytingler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yine çok kötü off ya Crying or Very sad

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
son bölüm bile kötü Mad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yeni isimle devam ediyor ama içindeki oyuncular deişmesin zaten hepsi oynuyacak ama Cem falan Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Reytingleri
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Yeni isimle, sezon finalinden sonra devam ediyor...Pes. Başka örneği var mı?

Evet ya çok değişik ama yine bir İLK'e biz imza atarız işte fena mı!! Laughing
Böylece daha çok dikkat çeker ve reytingler de yükselir Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
74. sayfa (Toplam 76 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 73, 74, 75, 76  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi