| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
| xerious |
Tarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 21:49 - Mesaj konusu: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Olur ya bazı sebeplerden dolayı dizinin bazı bölümlerini kaçırabilirsiniz.Ben burada dizinin bölümlerini elimden geldiğince yayınlamaya çalışacağım.Arşiv yapmak isteyene duyurulur.
Eee Artık bazı bölümleri yayınamanın zamanı geldi.Aslında sitede HTML kodlarına izin verilseydi videoları başka bi yere yönlendirmeden direk bu sayfa üzerinden izleyebilecektiniz fakat site yönetimi tarafından HTML kodlarına izin verilmediği için yölendirilerek izleyeceksiniz.
Hepsi 1 Dizisinin Şu Ana Kadar Yayınlanan Bazı Bölümleri
---
BURADAKİ LİNKLER YÖNETİCİLER TARAFINDAN KALDIRILMIŞIR. MESAJI YAZAN KİŞİ REKLAMCIDIR. DUYURULARI OKUMA NEZAKETİ GÖSTERMEMİŞTİR VEYA BİLDİĞİ HALDE UMURSAMAMIŞTIR. LÜTFEN KURALLARA UYALIM BU SİTEDE DIŞ BAĞLANTI VERMEK YASAKTIR. |
En son xerious tarafından Perşembe, Ağustos 2, 2007 21:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Temmuz 26, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Takımdan

|
| çok teşekkürler ben 1-2 bölümün başını kaçırmıştım zaten... |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 01:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sağol da nasıl yapacaksın onu? |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 01:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
|
Misafir
|
| Ben 11. bölümünü kaçıracağım galiba çok üzülüyorum ama elimden geldiğince kaçırmamaya çalışacağım kaçırırsam yardım et lütfen |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok makbule geçer o kadar aradım 1 bölümünü bulamadım koyarsan çok sevinirim |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Takımdan

|
evet nasıl yapacaksın
hem bulmak zor olabilir hem de yorucu olabilir yani her bölümün bazı kısımları geçmiyor ya da siliniyor... |
|
|
|
|
| imrozdenizhan |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Yeni Üye

|
| çok iyi edersin sevgili arkadaşım bu arada bölümlerin bi kısmı youtube adlı internet sitesinde var ama hem kalite kötü hemde sadece 7 bölüm bulunuyor ilk 7 bölüm ilgililere duyurulur ama bir arşiv yapılırsa çok iyi olur.. |
|
|
|
|
| xerious |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
cimcimedilan demiş ki: Sağol da nasıl yapacaksın onu?
Benim arşivimde var hepsi1 in bölümleri 01/08/07 tarihinde sizlerle paylaşıcam.Videoları isteğe göre düzenleyebilirim isteyen full izler isteyen parça yükler |
|
|
|
|
| xerious |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| arkadaşlar videolar internet üzerinden yayınlandığı için kalitesi düşük olmak ta .bunun nedeni de video kalitesi ne kadar yükselirse doğal olarak boyutuda o derece artar ve buda video izlerken sürekli takılmalara sonuç açar bu yüzden internet üzerinden yayınlanan videolar net değildir.Daha doğrusu geneli.Benim burada paylaşacağım videolarda çok net değil ama anlaşılmayacak kadar da kötü değil. |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 12:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
| eğer gerçekten tüm albümü koyduysan helal olsun net olması o kadar önemli değil bulduk ya o bile yeter |
|
|
|
|
| scheidos |
Tarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Yeni Üye

|
| ya evet çok iyi olur yaa ben de son 2 bölümünü izleyemedim tatilden dolayı yeni geldik ama kaçırmam artık yaparsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
| xerious |
Tarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Evet var.. ama şu an için sadece 4. 7. 8. ve 9. bölümleri full e dönüştürdüm ,parçaydılar çünkü.Diğer bölümleride dönüştüreceğim ama onları sitede paylaşır mıyım bilmiyorum.Çünkü yaklaşık boyutları 413 MB gibi bir boyut ama isteyen olursa onlarıda paylaşırım.Birde herkesin bölümleri indirmek istememe olasılığına karşın bölümleri parçalayıp youtube veya onun gibi başka bir video yayımlama sitesinden sizlerle paylaşacağım..Umarım işinize yarar.  |
|
|
|
|
| cemrekolikk |
Tarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Üye

|
| bende çoğu bölümü kaydettim |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Takımdan

|
zaten sitemizde mp3 ve benzeri gibi şeyler yasak youtubedan paylaşırsan seviniriz  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 22:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Görevli

|
| arkadaşlar lütfen yazım kurallarına dikkat edelim burada yanlış onaylanmış bir sürü mesaj vardı hepsini düzelttim.bu arada yaparsan seviniriz. |
|
|
|
|
|
|