| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
| cemrekoliqelif |
Tarih: Salı, Temmuz 31, 2007 09:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Üye

|
ayca93gulcin demiş ki: arkadaşlar lütfen yazım kurallarına dikkat edelim burada yanlış onaylanmış bir sürü mesaj vardı hepsini düzelttim.bu arada yaparsan seviniriz.
Çok güzel olur, video arşivleri gibi.  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Ağustos 3, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bugün ayın 3'ü ve hala yapmanı bekliyoruz...  |
|
|
|
|
| yusumi |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 11, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Üye

|
| arkadaşlar yapmayın ya bütün bölümleri bulmak kolay adminler ve moderatörler hariç kimseye güvenmeyin |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
inanmıyorum!
inşallah uzaklaştırılmıştır |
|
|
|
|
| cemrekoliqelif |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar...Bu başlığı açan kişinin altında bir not vardı gördünüz mü?
"BURADAKİ LİNKLER YÖNETİCİLER TARAFINDAN KALDIRILMIŞIR. MESAJI YAZAN KİŞİ REKLAMCIDIR. DUYURULARI OKUMA NEZAKETİ GÖSTERMEMİŞTİR VEYA BİLDİĞİ HALDE UMURSAMAMIŞTIR. LÜTFEN KURALLARA UYALIM BU SİTEDE DIŞ BAĞLANTI VERMEK YASAKTIR." diye bir not...Yani bence boşuna teşekkür etmeyelim..  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten bu başlığı açan kişi banlanmış  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Kıdemli Üye

|
cimcimedilan demiş ki: Zaten bu başlığı açan kişi banlanmış 
evet görünce çok rahatladım gerçekten de teşekküre gerek yok konuşmamak yeter  |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Üye

|
eğer bir sebepten dolayı yeni bölüm ü kaçırıyosanız bir daha ki hafta gene aynı gün akşam üstü bir hafta önce yayınlanmış bölümün özetini veriyor ölede izleyebilirsiniz şahsen ben hem yeni bölümleri hemde özetini izliyorum  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
|
Misafir
|
| Aynen onuda kaçırırsanız youtube'a veriyorlar zaten görüntü kalitesi kötü bile olsa showtvnet'in sitesindede var |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
|
Misafir
|
Showtvnet'in sitesi olmadı showtv'nin  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:04 - Mesaj konusu: Geeçmiş bölümler. |
|
|
Takımdan

|
| Sayın yönetici veya moderatörüm bu kişi bize adresi özel mesaj olarak da olsa göndermiyor mu? kaçırdığımız bölümleri izlemek istiyorum.. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisinin Bölümlerini Kaçıran Varsa |
|
|
Site Admin

|
| Kardeş ilk mesajı oku daha doğrusu kırmızı harflerle yazılanları sana zahmet. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Peki Root |
|
|
Takımdan

|
Peki Murat Abi, okuyorum...  |
|