| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| samanyolu |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Sizce en komik esprileri kim yapıyor? Ve hangi espriler en komik?
Ben mertin bu bünye 40.000 volt yedi lafını komik buldum... Birde Yasemin güzel espriler yapıyor... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
Ben 23. bölümde;
Barış sana söylüyorum Emre sen anla!
lafına gülmüştüm...
Bir de Mertin Teoman için dediği;
Gözleride öküz gözü gibi fıldır fıldır...
Lafına çok gülmüştüm...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
Cemre'nin dediği bir laf var onu duyunca gülerim...
Bakıyorum da senin yine komiğin gelmiş...
Espri gibi ama!  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Yasemin bütün replikleri çok hoş ve komik.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Bende 23.Bölümde Eren'in bir lafına gülmüştüm
"Cemre'nin dediği doğru sizinde komiğiniz geldi mi yatıya kalıyor valla"
 |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
çok oldu hatırlamıyorum ama en çok Berk li yerlere gülüyorum  |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
ben en çok yaseminin espirilerine gülüyorum çok güzel espriler yapıyor
---
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz.. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
aslında hepinizin dediği yerlere güldüm ben ama nedense düşününce gelmiyor aklıma... yasemin bencede süper, bir de korkut  |
|
|
|
|
| paronayak |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
bende erenin dediği bir lafa gülmüştüm 'sizinde komiğiniz geldiği zaman yatıya kalıyor heralde ' lafına çok gülmüştüm  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence cemrenin gülçine kapı açması için söylediği sözler |
|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
cemrenin kaçırıldığı bölümde cemre korkutun kafasına kapıyı düşürünce emre 'cemre öyle sert vurmuş ki kapıyı korkuta format attı!' demişti o çok komik gelmişti bana.
---
Düzenleme:HEPSISWEET
Mesajlarınızın tamamını renkli yazmayın!
Duyuru ve Kuralları okuyun! |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
ben barışın BASİT KERE BASİT lafına çok gülüyorum bide berkin BEBEĞİM lafı çok hoşuma gidiyor  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Evet Beyza Mert'in Teo için dediği öküz gözü gibi lafı benim de çok komiğime gitti.  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
En komik espirileri Yoshy ve Korkut yapıyor bence..  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| aynen bende merttin lafına çok gülmuştüm |
|
|
|
|
|
|