Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Sizce en komik esprileri kim yapıyor? Ve hangi espriler en komik?
Ben mertin bu bünye 40.000 volt yedi lafını komik buldum... Birde Yasemin güzel espriler yapıyor...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Ben 23. bölümde;

Barış sana söylüyorum Emre sen anla!
lafına gülmüştüm...

Bir de Mertin Teoman için dediği;
Gözleride öküz gözü gibi fıldır fıldır...
Lafına çok gülmüştüm... Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Cemre'nin dediği bir laf var onu duyunca gülerim...
Bakıyorum da senin yine komiğin gelmiş... Laughing
Espri gibi ama! Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Yasemin bütün replikleri çok hoş ve komik. Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Bende 23.Bölümde Eren'in bir lafına gülmüştüm
"Cemre'nin dediği doğru sizinde komiğiniz geldi mi yatıya kalıyor valla"
Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
çok oldu hatırlamıyorum ama en çok Berk li yerlere gülüyorum Wink

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 15:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
ben en çok yaseminin espirilerine gülüyorum çok güzel espriler yapıyor

---
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz..

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
aslında hepinizin dediği yerlere güldüm ben ama nedense düşününce gelmiyor aklıma... Very Happy yasemin bencede süper, bir de korkut Wink

paronayak
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
bende erenin dediği bir lafa gülmüştüm 'sizinde komiğiniz geldiği zaman yatıya kalıyor heralde ' lafına çok gülmüştüm Laughing Very Happy

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence cemrenin gülçine kapı açması için söylediği sözler

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
cemrenin kaçırıldığı bölümde cemre korkutun kafasına kapıyı düşürünce emre 'cemre öyle sert vurmuş ki kapıyı korkuta format attı!' demişti o çok komik gelmişti bana.

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Mesajlarınızın tamamını renkli yazmayın!
Duyuru ve Kuralları okuyun!

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
ben barışın BASİT KERE BASİT lafına çok gülüyorum bide berkin BEBEĞİM lafı çok hoşuma gidiyor Laughing

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Evet Beyza Mert'in Teo için dediği öküz gözü gibi lafı benim de çok komiğime gitti. Laughing Laughing Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
En komik espirileri Yoshy ve Korkut yapıyor bence.. Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen bende merttin lafına çok gülmuştüm

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 51 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 49, 50, 51  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi