| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: bencede dizideki bütün espriler çok komik birde yaseminin kabus demesi
Hahaaaa
Harbiden ya nasıl kabus diyor öyle  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Uludağ tatilinde korkut kara çakılmıştı.Daha sonra kafasını kardan çıkarınca oh be güneş doğmuş gibi oldu dedi.Yaseminde Uludağ'da ne güneşi Korkut ya!Senin kafan kardan dondu heralde,dedi.Korkutta hayır Yasemin benim güneşim sensin,dedi.Hem çok romantik hemde çok komikti.  |
En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 07:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
korkutun babasının annesini aldattığı bölümlerde babası korkutu görmeye okula gelmişti yasemin de onu görünce ooo kudret amca yeni arkadaşlar edinmeye gelmiş diyordu  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben kabus kağıt falan diyemem
benim bir kuşum vardı adı Kamil'di ben onuda diyemiyordum  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
TAKMA KAFANA herkeste bir kusur olur...  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Show Tv 9.bölümde Okul bahçesinde düğün vardı.Hatta uzat elini söylediler ya o bölüm.Orada Korkut yüzükleri kaybetmişti,sonra Alev'in aldığını anladılar.Yasemin Banu hocaya"Hocam!Buradan geçen bir cadı gördünüz mü ay Alev'i." Daha yeni izledim.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| gulcinkolikyqmr |
Tarih: Salı, Eylül 9, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
| Bende söylendi ama Mert'in Teo için söylediği ve Yoshy'in Korkut için söylediği sözler çok ama çok komik birde şu komiğin yatıya kalması... |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazar, Eylül 14, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben en çok Cemre ve Yasemin'e gülüyordum..Çok güzel espri yapıyorlar..  |
|
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:45 - Mesaj konusu: bende |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bende korkutun erkeklerle basketbol oynarken barışa:"sen benimle ol deve"
demesine çook gülmüştüm
birde yasemin "bonju bonju" demesine gülmüştüm
ama en çok bence hepsi 1 dizisinde korkut komik:D
daha bugün izledim hepsi1 i |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: birde yasemin "bonju bonju" demesine gülmüştüm
Hatırlamıyorum ya, unutmuşum  |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
Çok güldüğüm yerler vardı ama hiçbirşey hatırlamıyorum.  |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 11:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bence Gülçinin psikolokta söyledikleri:
"Sürekli Mertin bana ajan ajan demesinden nefret ediyorum" |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Eylül 28, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Evet, ajan deyişi de süperdi Gülçin'in orda  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Eylül 28, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Yılbaşı partisinden sonra salon temizlenmişti.(Ama kızlar temizlememişti.)
Kapı çaldı,Gülçin açtı,Gelenler Bora ve Korkut.
Gülçin:Dün akşam noel baba gelip bizim salonu temizlemiş...
Yasemin içeriden:Noel Baba'nın işi yok bize gündeliğe gelecek!
bu çok komikti...  |
|
|
|
|
|
|