Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bencede dizideki bütün espriler çok komik birde yaseminin kabus demesi

Hahaaaa Laughing
Harbiden ya nasıl kabus diyor öyle Laughing

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Uludağ tatilinde korkut kara çakılmıştı.Daha sonra kafasını kardan çıkarınca oh be güneş doğmuş gibi oldu dedi.Yaseminde Uludağ'da ne güneşi Korkut ya!Senin kafan kardan dondu heralde,dedi.Korkutta hayır Yasemin benim güneşim sensin,dedi.Hem çok romantik hemde çok komikti. Very Happy Wink

En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 07:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
korkutun babasının annesini aldattığı bölümlerde babası korkutu görmeye okula gelmişti yasemin de onu görünce ooo kudret amca yeni arkadaşlar edinmeye gelmiş diyordu Very Happy Very Happy

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben kabus kağıt falan diyemem Very Happy

benim bir kuşum vardı adı Kamil'di ben onuda diyemiyordum Very Happy

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Shocked Shocked Very Happy TAKMA KAFANA herkeste bir kusur olur... Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Show Tv 9.bölümde Okul bahçesinde düğün vardı.Hatta uzat elini söylediler ya o bölüm.Orada Korkut yüzükleri kaybetmişti,sonra Alev'in aldığını anladılar.Yasemin Banu hocaya"Hocam!Buradan geçen bir cadı gördünüz mü ay Alev'i." Very Happy Very Happy Daha yeni izledim. Very Happy Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Puahhah Laughing Laughing
Unutmuşum yaa!! Shocked Sad

gulcinkolikyqmr
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
Bende söylendi ama Mert'in Teo için söylediği ve Yoshy'in Korkut için söylediği sözler çok ama çok komik birde şu komiğin yatıya kalması...

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben en çok Cemre ve Yasemin'e gülüyordum..Çok güzel espri yapıyorlar.. Laughing

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:45 - Mesaj konusu: bende
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bende korkutun erkeklerle basketbol oynarken barışa:"sen benimle ol deve"

demesine çook gülmüştüm

birde yasemin "bonju bonju" demesine gülmüştüm

Very Happy

ama en çok bence hepsi 1 dizisinde korkut komik:D

daha bugün izledim hepsi1 i

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
birde yasemin "bonju bonju" demesine gülmüştüm

Hatırlamıyorum ya, unutmuşum Crying or Very sad

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
Çok güldüğüm yerler vardı ama hiçbirşey hatırlamıyorum. Confused Rolling Eyes

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 11:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bence Gülçinin psikolokta söyledikleri:
"Sürekli Mertin bana ajan ajan demesinden nefret ediyorum"

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Evet, ajan deyişi de süperdi Gülçin'in orda Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Yılbaşı partisinden sonra salon temizlenmişti.(Ama kızlar temizlememişti.)
Kapı çaldı,Gülçin açtı,Gelenler Bora ve Korkut.
Gülçin:Dün akşam noel baba gelip bizim salonu temizlemiş... Very Happy
Yasemin içeriden:Noel Baba'nın işi yok bize gündeliğe gelecek! Laughing Laughing
bu çok komikti... Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
51. sayfa (Toplam 52 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 50, 51, 52  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi