Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 12:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cemremin espirileri. Rolling Eyes

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 08:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sevgililer günü için Uludağ'a gittiklerinde Barış ve Korkut'un konuşması çok komikti.

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
devrem arkadaşımızın söylediği gibi cemrenin komiği gelmiş lafı hoşuma gitti

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Ben o esprileri birdaha duyabilmek istiyorumm!! Crying or Very sad

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dayan Buse'cim Very Happy İnşallah Eylül'de yeniden duyacağız Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Ay evet öyleymiş...
Çok korkmuştum ve inanılmaz üzülmüştüm ben de bitecek diye... Laughing

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 01:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
bende Çok üzlmüştüm İnşallah yanlış haber değildir her seferinde yüreğimiz ağzımıza geliyor Çünkü Sad

missemo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
yaseminin esprileri çok güzel bide ona böyle güzel mimikler ekliyor o zaman fena komik oluyor SmileSmileSmile Cool

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:

HrbyCrazy demiş ki:

bende çok üzlmüştüm inşallah yanlış haber değildir her seferinde yüreğimiz ağzımıza geliyor çünkü

Konusu burda değil ama ben yine söyleyeceğim;dizi bitmeyecek!Yanlış haber değil,yani uydurma değil.Kanaldan yetkili kişinin söylemlerine dayanarak açıkladım size.Emin olabilirsiniz yani.Olağanüstü bir durum olmadıkça devam ediyor dizi.Diyorum ve konu dışına çıkmamak adına kapatıyorum konuyu Wink

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing bencede

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
O esprileri tekrar duyabileceğim için çok mutluyum! Laughing

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 08:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
bende ama ya duyamazsak diyede çok korkuyorum Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Olumlu düşünelim arkadaşlar Wink Laughing

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
olumlu düşünelim ama hepimiz korkuyoruz Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Korku da olumsuzluktur... Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
49. sayfa (Toplam 52 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 48, 49, 50, 51, 52  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi