| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 12:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
cemremin espirileri.  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 08:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sevgililer günü için Uludağ'a gittiklerinde Barış ve Korkut'un konuşması çok komikti. |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| devrem arkadaşımızın söylediği gibi cemrenin komiği gelmiş lafı hoşuma gitti |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Ben o esprileri birdaha duyabilmek istiyorumm!!  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Dayan Buse'cim İnşallah Eylül'de yeniden duyacağız  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Ay evet öyleymiş...
Çok korkmuştum ve inanılmaz üzülmüştüm ben de bitecek diye...  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 01:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
bende Çok üzlmüştüm İnşallah yanlış haber değildir her seferinde yüreğimiz ağzımıza geliyor Çünkü  |
|
|
|
|
| missemo |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
yaseminin esprileri çok güzel bide ona böyle güzel mimikler ekliyor o zaman fena komik oluyor    |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı:
HrbyCrazy demiş ki:
bende çok üzlmüştüm inşallah yanlış haber değildir her seferinde yüreğimiz ağzımıza geliyor çünkü
Konusu burda değil ama ben yine söyleyeceğim;dizi bitmeyecek!Yanlış haber değil,yani uydurma değil.Kanaldan yetkili kişinin söylemlerine dayanarak açıkladım size.Emin olabilirsiniz yani.Olağanüstü bir durum olmadıkça devam ediyor dizi.Diyorum ve konu dışına çıkmamak adına kapatıyorum konuyu  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
bencede |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
O esprileri tekrar duyabileceğim için çok mutluyum!  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 08:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
bende ama ya duyamazsak diyede çok korkuyorum  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Olumlu düşünelim arkadaşlar  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
olumlu düşünelim ama hepimiz korkuyoruz  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Korku da olumsuzluktur...  |
|
|
|
|
|
|