Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 01:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende diğer arkadaşalarımın dediği gibi cemrenin komiğin gelmiş lafı hoşuma gidiyor Very Happy

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 01:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
Cemre'nin 'lokumum kapı' ve 'komiğin gelmiş senin' lafları çok güzel Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet yaa en çok oraları komik bir de cemre son bölümlere doğru "allahım neden beni bunların arasına düşürdün?" gibi bir şeyler dedi tam hatırlamıyorum orası çok komikti

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
XSelynckX dediğin yeri sanırım hatırladım Smile
Ben de çok gülmüştü oraya Wink Very Happy

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
uAlise42 ye katılıyorum...=) Wink

hamdullah
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
ben hepsi 1 pek izlemediğim için yorum yapamıyacağım ama hepsi'yi çok seviyorum ama yasemin güzel espiri yapıyor

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben en çok mertin espirilerine bayılıyorum.acayip komik. Very Happy

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
Mertin teoman için dediği laf, erenin dediği laf 'sizinde komiğiniz geldiği zaman yatıya kalıyor heralde ' ...yoshy'nin korkuta söyledikleri...cemrenin kapıyı açması için 'bak arkadaşın seni çağırıyor' lafı...Ohooo Rolling Eyes say say bitmez HEPSİ komik Very Happy Laughing

hepsiceren3197
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 13:46 - Mesaj konusu: cemrenin sözleri
Yeni Üye Yeni Üye
cemrenin "arkadaşın seni çağırıyor, kapıdaki ağaç oldu kök saldı kökleri aşağı kata doğru iniyor demeesi çok komikti Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
cemrenin "arkadaşın seni çağırıyor, kapıdaki ağaç oldu kök saldı kökleri aşağı kata doğru iniyor demeesi çok komikti

Laughing Laughing
Eveet ya ben de çok gülmüştüm...
Ama sanırım onu sadece bir defa söylemişti Rolling Eyes

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
ben en çok erenin ve yasemin söylediği yerlere gülüyorum

hepsi1234naz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
mert ve emre cemreyi ararken mertin "kafayı kople kazısamda olmuyor.nuri alcoya mı ne beziyom dediği yer çok komikti.bide korkutun berk olduğu yerler özellikle sular kesildiğinde korkut çok komikti Laughing Laughing Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Alıntı:
kafayı kople kazısamda olmuyor.nuri alcoya mı ne beziyom

Sanırım izlemediğim yerlerde..
İzlemem lazım ama yapacak o kadara çok şey var ki!!...

benhuso93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Yeni Üye Yeni Üye
kapı çaldığında gülçinle baqışmalar ve sölenen sözler =)

---
Düzenleme:devrem

Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
Lütfen mesajınızın tamamını koyu renkli ve tamamını eğik yazmayınız!

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 04:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Son bölümlerde yine baya ilginç espriler vardı bence... Laughing
Off zaman geçti üstünden ki..Hatırlamıyorum.. Confused Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
48. sayfa (Toplam 51 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi