| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 01:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende diğer arkadaşalarımın dediği gibi cemrenin komiğin gelmiş lafı hoşuma gidiyor  |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 01:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
Cemre'nin 'lokumum kapı' ve 'komiğin gelmiş senin' lafları çok güzel  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet yaa en çok oraları komik bir de cemre son bölümlere doğru "allahım neden beni bunların arasına düşürdün?" gibi bir şeyler dedi tam hatırlamıyorum orası çok komikti |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
XSelynckX dediğin yeri sanırım hatırladım
Ben de çok gülmüştü oraya  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
uAlise42 ye katılıyorum...=)  |
|
|
|
|
| hamdullah |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
| ben hepsi 1 pek izlemediğim için yorum yapamıyacağım ama hepsi'yi çok seviyorum ama yasemin güzel espiri yapıyor |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben en çok mertin espirilerine bayılıyorum.acayip komik.  |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
Mertin teoman için dediği laf, erenin dediği laf 'sizinde komiğiniz geldiği zaman yatıya kalıyor heralde ' ...yoshy'nin korkuta söyledikleri...cemrenin kapıyı açması için 'bak arkadaşın seni çağırıyor' lafı...Ohooo say say bitmez HEPSİ komik  |
|
|
|
|
| hepsiceren3197 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 13:46 - Mesaj konusu: cemrenin sözleri |
|
|
Yeni Üye

|
cemrenin "arkadaşın seni çağırıyor, kapıdaki ağaç oldu kök saldı kökleri aşağı kata doğru iniyor demeesi çok komikti  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: cemrenin "arkadaşın seni çağırıyor, kapıdaki ağaç oldu kök saldı kökleri aşağı kata doğru iniyor demeesi çok komikti
Eveet ya ben de çok gülmüştüm...
Ama sanırım onu sadece bir defa söylemişti  |
|
|
|
|
| SXSXSXSXSXSXSXS |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
| ben en çok erenin ve yasemin söylediği yerlere gülüyorum |
|
|
|
|
| hepsi1234naz |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
mert ve emre cemreyi ararken mertin "kafayı kople kazısamda olmuyor.nuri alcoya mı ne beziyom dediği yer çok komikti.bide korkutun berk olduğu yerler özellikle sular kesildiğinde korkut çok komikti  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: kafayı kople kazısamda olmuyor.nuri alcoya mı ne beziyom
Sanırım izlemediğim yerlerde..
İzlemem lazım ama yapacak o kadara çok şey var ki!!... |
|
|
|
|
| benhuso93 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Yeni Üye

|
kapı çaldığında gülçinle baqışmalar ve sölenen sözler =)
---
Düzenleme:devrem
Lütfen Tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
Lütfen mesajınızın tamamını koyu renkli ve tamamını eğik yazmayınız! |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 04:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Görevli

|
Son bölümlerde yine baya ilginç espriler vardı bence...
Off zaman geçti üstünden ki..Hatırlamıyorum..  |
|
|
|
|
|
|