| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet gitaristm en komiklerinden bazıları |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Katılıyorum Merve Cips kısmı tamamen komedi ama  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Evet hışırtılar falan
Bir de her seferinde tekrar çıkartıyolardı o çok komikti beklemiyorlardı hiç  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ya o cips kısmında bittim zaten Eren'i geçiştirmelerine bayıldım o bölümde  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bencede...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Eren'in farkedişi, sonra 'boşverip' dans edişi falan...
Önceki bölümde de Cemre'min "Aa!! Bak bak" deyip yemeği geri boşaltması falan da süperdi sonra karınlarını şişirmeleri falan...
Bir de Cemre'm Yoshy kumbarayı açınca "Aaa!! Sen nasıl açtın onuu" demesi süperdi Özellikle ifadesi!...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Evet, Eren boşverdi. Ama beklemezdim boşvermesini  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Kızım o habere kim boşvermez ki  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Park da süperdi...Gülçin' in ceketi benimkiyle aynı...Ceketi incelerken aynı mı diye, konuşmalara konsantre olamadım  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Park mı
Hangi park...
Kafam karıştı...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
| Spor yapmak için gitmediler mi parka? |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Hepsi'den komik espriler |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence de cips bölümü çok komikti  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Takımdan

|
Heh tamam yaa
Bir anda şoka girdim, Buse başından sonuna kadar izledin nasıl hatırlamazsın diye
Evet ordaki halleri de süperdi...
Gülçin'in koşuşu falan  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet belirttiğiniz yerler gerçekten komediydi..  |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler... |
|
|
Üye

|
kızlarından eren'den cipsleri sakladığı yerde resmen koptum ya
bu kızlar SÜPERLER  |
|
|
|
|
|
|