Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet gitaristm en komiklerinden bazıları

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Katılıyorum Merve Smile Cips kısmı tamamen komedi ama Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Evet hışırtılar falan Laughing
Bir de her seferinde tekrar çıkartıyolardı o çok komikti beklemiyorlardı hiç Laughing

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya o cips kısmında bittim zaten Very Happy Eren'i geçiştirmelerine bayıldım o bölümde Very Happy

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bencede... Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Eren'in farkedişi, sonra 'boşverip' dans edişi falan...
Önceki bölümde de Cemre'min "Aa!! Bak bak" deyip yemeği geri boşaltması falan da süperdi sonra karınlarını şişirmeleri falan... Laughing
Bir de Cemre'm Yoshy kumbarayı açınca "Aaa!! Sen nasıl açtın onuu" demesi süperdi Laughing Özellikle ifadesi!... Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Evet, Eren boşverdi. Ama beklemezdim boşvermesini Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Kızım o habere kim boşvermez ki Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Park da süperdi...Gülçin' in ceketi benimkiyle aynı...Ceketi incelerken aynı mı diye, konuşmalara konsantre olamadım Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Park mı Shocked
Hangi park...
Kafam karıştı... Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Spor yapmak için gitmediler mi parka?

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 10:31 - Mesaj konusu: Hepsi'den komik espriler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de cips bölümü çok komikti Very Happy Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 11:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Heh tamam yaa Laughing
Bir anda şoka girdim, Buse başından sonuna kadar izledin nasıl hatırlamazsın diye Laughing
Evet ordaki halleri de süperdi...
Gülçin'in koşuşu falan Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet belirttiğiniz yerler gerçekten komediydi.. Very Happy

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
kızlarından eren'den cipsleri sakladığı yerde resmen koptum ya Very Happy
bu kızlar SÜPERLER Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
47. sayfa (Toplam 51 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi