Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 12:41 - Mesaj konusu: En komik espriler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu bölüm acayip komikti özellikle Gülçin Gülçin ve Gülçin süperdi uyuklamasına bayıldım Laughing Ve şarkı söylemesine Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Ben çok fazla izleyemedim tabi ama izlediğim kadarıyla süperdi Laughing
Özellikle kulaklıkla hatırlarken Gülçin'in surat ifadesi yok mu... Laughing Laughing

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 13:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülçin : Noldu meyveler mi geldi?
Yasemin:Ay bu filmin başında uyuya kalmış!
Cemre :Kaçırdın canım. Neler oldu neler.
Gülçin : Tüh ya. Tekrarı yok mu ?
Eren : Var canım. Gündüzleri 11:00 - 13:00 arası
Gülçin : He iyi iyi.

...

Gülçin'in kızları uyandırmak için yaptığı yangın şakası;

Yasemin : Noluyor be 2 günde bir yangın. Biri suikast mı düzenliyor bize?

...

Cemre : Ya ben anlamıyorum nerden bulmuş o bahçe hortumunu ya?
Yasemin : Banyo dolabının altında duruyormuş.
Cemre : Ben bunca zamandır bu evde yaşıyorum ilk defa gördüm.
Eren : Bende.
Gülçin : Söyleyin bakalım kimmiş sarışın?
Eren : Aman iyi ki kırk yılın başında birşeye dikkat ettin.

...

Cemre : Senin terapi seansın yokmuydu bugün?
Gülçin : Eren hani 23 Nisan'da tatildi?
Eren :Evet ama çocuk bayramı canım psikolog bayramı değil.
...

Eren : Hadi bir an önce bitirelim şu işi de barıştıralım şunları yoksa başımıza kalacak.
Yasemin : Noldu Pollyanna pembe gözlüklerini mi kaybettin?
Eren: Pollyanna Pollyanna yeter ama iyilikte bir yere kadar canım!
Cemre : Yaz bunları günlüğüne yaz hadi yaz. bir devrin kapanışına tanık oluyoruz.

...

Alev: tam herşey yolunda gidiyor gibiydi.
Eren: Ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum galiba.
Yasemin : Dejavu Dejavu.
Cemre : Ya bırakında bir anlatsın.
Alev:Sonra otelde olanları konuşmaya başladık.
Yasemin : Sakın ha sakın otele girmeyin hiç.
Alev : Maalesef girdik canım.

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Evet oralar süperdi. Laughing

Hatta bu bölümün her saniyesi çok komikti. Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 14:12 - Mesaj konusu: En komik espriler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Merve,süperdi oraları Very Happy Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 15:29 - Mesaj konusu: ..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sanırım Gülçin düzeldi... Very Happy Surprised Very Happy
Bora'nın yüzüğü yutması komikti... Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de Gülçin düzelmeye başladı.Merve'cim en güzel yerleri yazmışsın. Laughing Very Happy Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 23, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gülçin hakkında bir şey diyemem. Ama kızlar çok üstüne gidiyor. Düzelse bile bir müddet belli etmez. Kapı açma veya sarışın denilmesinden kurtulmak için. Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 02:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Yok bence belli eder, kızlara da bayağı kızar Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
""Cemre : Yaz bunları günlüğüne yaz hadi yaz. bir devrin kapanışına tanık oluyoruz. "" burası çok komik ya... Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet komik. Gülçin belli etmez. Kızlar kızsa bile birazcık daha rahat olmak adına belli etmez diye düşünüyorum.

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben en çok gülçinin o saflığına gülüyorum ama bi[color=red]r[/color]de en son bölümde terapist ona şarkı dinletmişti orda çok tatlıydı bi[color=red]r[/color]de cemrenin bunun yine komiği gelmiş lafına gülerim

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gitaristm çok komik yerleri yakalamışsın

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Son bölümdeki gülçin-terapist ve mert diyologları gerçekten komikti. Ya dizinin hepsi komik aslında. Çok süper.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 27, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:

Cemre : Yaz bunları günlüğüne yaz hadi yaz. bir devrin kapanışına tanık oluyoruz.

Evet.. Razz Burası çok komikti ya..LaughingSüperdi bu bölümde Cemre coşmuştu.. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
44. sayfa (Toplam 48 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi