Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu bölümün hepsi komediydi bence Laughing Very Happy Razz

busedeniz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 23:07 - Mesaj konusu: espiri
Yeni Üye Yeni Üye
Laughing merhaba ben buse aranıza yeni katıldım.ben en çok yaseminin repliklerine,korkutun hareketlerine ve gülçinin heyecanlanınca unutmasına çok gülüyorum.Çok hoşuma gidiyor Shocked Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 00:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Görevli Görevli
Alıntı:
Beyza aklımı okudun Koptuğum yerleri yazmışsın

Herhalde kızım dizi boyunca esprileri not alınca böyle oluyor... Laughing

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
Merhaba busedeniz aramıza hoş geldin bende Beyza o yerlede acayip kopuyorum Very Happy Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Ya zaten bu bu bölüm de her bölüm gibi başlı başına bir komediydi Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede bu bölüm başlıca bir komedi bölümüydü. Deli kovalamaları falan.

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 14, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
O Deli süperdi zaten

Kim Akıllı Kim Deli?... Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 15, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Şu ana kadar, birbirlerinin sevdikleri ve sevmedikleri özelliklerine bu kadar güleceğim gelmezdi aklıma. Çok komik yaa, Gülçin çok güzel patlama yaptı Laughing Koptum gülmekten Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 15, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Evet ya yine Gülçin süperdi gerçekten Laughing
Hele o Bahadır hocanın yanında o kıza verdiği yanıt... Very Happy

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Üye Üye
Bora'nın Alev tarafından ağzının japonla yapıştırıldığı sahne çok komikti.Ayrıca Korkut'un borazanı üflemeye çalışırken numaradan bayılması ki ben onu ilk an gerçekten bayıldı zannettim.Kızların Eren'in dikiş makinesine gösterdikleri tepki,terapistte birbirlerine girmeleri,Gülçin'in patlaması(Mert'in ''ajan'' lafını taklit etmesi),oğlanların dansözle yakalanmaları ve kızlardan yedikleri dayak.HEPSİ ni ben yazmayayım devamını siz getirin. Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ferhatgulcin gülçin'in Mert'in ajan lafını taklit etmesi koptum orda

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
Katılıyorum aynen.. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 22:15 - Mesaj konusu: ...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bence Gülçin çok komikti Mert'in ajan taklidini yapması kızlara birden patlaması... Very Happy Çok komikti...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 18, 2008 16:17 - Mesaj konusu: En komik espriler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,Sena'ya katılıyorum,çok komikti Gülçin her zamanki gibi Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 18, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi 1 Dizisindeki en komik espriler...
Takımdan Takımdan
ferhatgulcin dediklerin gerçekten komikti Laughing
Ben kızların oğlanları dövmek için koştukları sahneye de koptum Laughing
Çok komiklerdi yaa Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
42. sayfa (Toplam 51 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 49, 50, 51  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi